Annonce
Lokalavisen Lemvig

Claus Henry Hansen bliver ny afdelingschef på Fiskeriskolen

Claus Henry Hansen er ny afdelingschef på Fiskeriskolen i Thyborøn. Foto: Ole Mortensen
Fiskeriskolen er en del af EUC Nordvest, og herfra er der fuld tiltro til, at Claus Henry Hansen vil være en gevinst for Fiskeriskolen og for fiskerierhvervet.
Annonce

Thyborøn: 1. juni tiltræder Claus Henry Hansen som ny afdelingschef på Fiskeriskolen i Thyborøn. Han har mere end 23 års erfaring fra erhvervsskolesystemet, hvor han primært har arbejdet med levnedsmiddeluddannelser samt kommunikation og marketing. Siden 2004 har han været leder på Uddannelsescenter Holstebro – dels af en pædagogisk afdeling og dels af en kommunikationsafdeling. Claus Henry Hansen er allerede et kendt ansigt på Fiskeriskolen, idet han i 2016 tiltrådte stillingen som uddannelsesleder og siden oktober 2018 har fungeret som konstitueret afdelingschef. Han har med andre ord et ganske godt indblik i, hvad stillingen indebærer. - Jeg glæder mig utrolig meget til at fortsætte de gode takter, der allerede er slået an her på Fiskeriskolen. Det er en skole i god drift og med mange spændende udviklingsmuligheder, og jeg ser bestemt også gode muligheder for, at jeg kan få lov at byde ind med noget innovativt og nytænkende og sætte mit præg på tingene, udtaler Claus Henry Hansen i en pressemeddelelse.

Annonce

Stedfortræder

Fiskeriskolen er en del af EUC Nordvest, og herfra er der fuld tiltro til, at Claus Henry Hansen vil være en gevinst – både for Fiskeriskolen og for fiskerierhvervet. - Claus har i konstitueringsperioden vist, at han har evnerne og lysten til at løfte den store udfordring, det er at lede så speciel en skole som Fiskeriskolen, vurderer direktør Hans Chr. Jeppesen fra EUC Nordvest. I kølvandet på Claus Henry Hansens tiltræden som afdelingschef vil der ske en mindre omstrukturering i afdelingen. Blandt andet vil Susanne Poulsen fremover komme til at varetage funktionen som stedfortræder for Claus Henry Hansen, når han er ude af huset.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce