Annonce
Lokalavisen Lemvig

CrossEyes i Lemvig flytter i større lokaler

CrossEyes åbner mandag den 3. august i de nye lokaler i Østergade 7 i Lemvig. Foto: Allan Damgaard
CrossEyes flytter fra Andrupsgade til Østergade i Lemvig for at få mere plads. Åbner i de nye lokaler mandag den 3. august.
Annonce

Lemvig: CrossEyes i Andrupsgade i Lemvig har brug for mere plads, og det er baggrunden for, at optiker- og brilleforretningen flytter ind i nye lokaler i Lemvig i begyndelsen af august.

- Vi har længe søgt efter større lokaler i Lemvig, så vi kan præsentere hele vort brilleunivers, siger Nanna Jensen, der er content manager i CrossEyes' hovedkontor i Aarhus.


Vi har længe søgt efter større lokaler i Lemvig, så vi kan præsentere hele vort brilleunivers

Nanna Jensen, content manager, CroosEyes


CrossEyes i Lemvig har ferielukket i disse uger, og det er baggrunden for, at det ikke er butikschefen fra CrossEyes i Lemvig, Tina Thygesen, der udtaler sig.

De nye lokaler har CrossEyes fundet i Østergade i Lemvig - på adressen Østergade 7, hvor lingeriforretningen Vendelbo tidligere lå. Det lejemål har stået tomt, siden Karina Vendelbo sidste år flyttede sin butik - der nu hedder Wunderwear by Vendelbo - til Lemvigs anden gågade, Vestergade.

CrossEyes åbner i de nye lokaler mandag den 3. august.

CrossEyes har otte butikker på landsplan, og kæden blev grundlagt i 2010. Den har været til stede i Lemvig siden 2016, hvor den åbnede i Andrupsgade 2, der tidligere husede en frisørsalon.

Der vil som udgangspunkt være to ansatte i Lemvig-afdelingen. Foruden Tina Thygesen vil der være ansat en optiker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Stilhed og pølser

Annonce