Annonce
Lokalavisen Lemvig

Damernes Magasin - nu snart med elevator

Tømrermester Michael Rosenberg Madsen, der ejer bygningen, gjorde tidligere på måneden klar til en elevator. Nu venter man så på, at elevatoren bliver leveret og installeret - det er jo en branche, hvor det går op og ned.... Foto: Allan Damgaard

Lemvig: Damernes Magasin er en af de markante forretninger i Lemvig, og nu bliver forretningen på hjørnet af Torvet og Søndergade snart udstyret med en elevator.

Det er tømrermester Michael Rosenberg Madsen fra Lemvig, der ejer bygningen, og han har i forbindelse med en renovering af de to lejligheder på 2. sal valgt at forsyne bygningen med en elevator, der går fra kælderen op til 2. sal.

Det kommer således også selve forretningen til gode. I dag kan det f.eks. være vanskeligt for gangbesværede kunder at komme op ad vindeltrappen til 1. sal. Det kan ligeledes være svært at komme ned i kælderen, som en tilsvarende vindeltrappe fører ned til.

- Vi er meget glade for, at vores kunder får nemmere ved at komme op på 1. sal og ned i kælderen, siger Ane Mette Kristensen, der sammen med Rikke Schmidt står for den daglige ledelse af Damernes Magasin.

- Fra elevatoren bliver der direkte adgang til 1. sal, mens det kræver hjælp fra personalet, hvis man skal benytte elevatoren ned i kælderen, siger Rikke Schmidt, der ikke er bekendt med, at andre butikker i Lemvig har en elevator.

I øvrigt er de to vindeltrappe fra 1959, hvor bygningen blev opført.

Det var søstrene Elly og Ingrid Bache Lauridsen, der grundlagde Damernes Magasin, der blev landskendt via en tv-udsendelse, der betød, at kunderne kom langvejs fra for at se og handle i den markante butik.

Elly og Ingrid Bache Lauridsen, der døde i henholdsvis 2010 og 2005, havde oprindeligt de to lejligheder på 2. sal. De har stået tom siden 2010, men nu har Michael Rosenberg Madsen sat dem i stand.

- Vi har fået to lejligheder af en god størrelse, og samtidig har vi fået en tagterrasse, fortæller Michael Rosenberg Madsen, der tilføjer, at begge lejligheder er lejet ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce