Annonce
Lokalavisen Lemvig

Dan blev hædret for indsats i forening

Dan Mortensen blev udpeget som Årets RLIF'er ved generalforsamlingen i Ramme-Lomborg IF. Han modtog blomster og diplom af formand Arne Bech Poulsen. Privatfoto: Ramme-Lomborg IF
Foreningslivet i Ramme-Lomborg er kommet godt i gang oven på corona, lød det på generalforsamling

Ramme: Der var diplom og blomster til Dan Mortensen, da Ramme-Lomborg IF for nylig holdt generalforsamling.

Han blev hædret med titlen Årets RLIF'er for sit arbejde for foreningen. I sin motivering sagde formand Arne Bech Poulsen blandt andet, at Dan Mortensen er en indført foreningsmand til fingerspidserne og at han har sikret, at foreningens pladespil ikke længere er en belastning. Samtidig blev hans arbejdsindsats, villighed til at gøre en indsats og loyalitet også fremhævet.

I sin beretning kunne Arne Bech Poulsen glæde sig over, at der på trods af coronarestriktioner havde været gang i foreningen og dens omkring 400 medlemmer i det forgangne år. Han noterede sig, at der på trods af skriverier om vanskeligheder med at genstarte foreningslivet oven på coronanedlukningerne havde været masser af gang i foreningslivet.

Annonce

- Jeg synes, vi har fantastisk opbakning fra både medlemmer og frivillige, sagde han blandt andet i beretningen.

Han kunne også glæde sig over, at fodboldspillerne i det forgangne år havde fået langt bedre forhold. Efter flere års arbejde med at finde midler til en udskiftning af lysanlægget på stadion i Ramme, var det lykkedes at få finansieringen på plads og udskiftet det 30 år gamle anlæg.

- Vi er gået fra at have et "standard-stadion" til at have ét af landets flotteste. Resultatet med lyset er endda blevet så godt, så der er enkelte borgere i området, der er generet af det, sagde Arne Bech Poulsen blandt andet og lovede, at problemerne med lyset ville blive justeret så snart det var muligt at køre med maskiner på fodboldbanernes græs.

Gymnastikken står for lidt over halvdelen af medlemmerne i Ramme-Lomborg IF, og de 225 gymnaster har været fordelt på otte hold med i alt 33 instruktører til rådighed. Aldersmæssigt har de fordelt sig fra 18 børn på mor/far-barn holdet til 32 friske fyre på herreholdet, der har trænet en gang om ugen.

Arne Bech Poulsen blev genvalgt som formand, mens Stina Eriksen og Edel Høgh er nye i bestyrelsen som repræsentanter for henholdsvis håndbold og badminton. De afløser Anders Brunkbjerg Kristensen og Kirsten Sandholm.

Annonce
Lokalavisen Lemvig

Kendt ejendomsmægler vender tilbage til Lemvig

Annonce
Lokalavisen Lemvig

Fra ATV til budcykel: Elever ankom i kreative køretøjer til gallafest

Annonce
Lokalavisen Lemvig

HF-elever rundede skoletid af med galla

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Søren Agger lavede Hole-in-one

Lokalavisen Lemvig

DcH Lemvig fik sin første danmarksmester i spor

Lokalavisen Lemvig

Store bededagskvæld på Kabbel

Lokalavisen Lemvig

Ny frisør må leve de første par måneder med tildækket facade

Lokalavisen Lemvig

Fire sogne udvider samarbejde og åbner fælles hjemmeside

Lokalavisen Lemvig

Forventer igen stor interesse for genbrugsmarked på havnen i Lemvig

Annonce