Annonce
Lokalavisen Lemvig

Danbolig Lemvig ansætter ny medarbejder

Brian Nees (til venstre) er ny ejendomsmægler hos Jesper Andersen, Danbolig Lemvig. Foto: A.P. Christensen
51-årige Brian Nees er pr. 1. september ansat som ejendomsmægler hos Danbolig i Lemvig
Annonce

LEMVIG: Det er ikke noget ukendt ansigt - hverken i branchen eller i bybilledet - der startede som ejendomsmægler hos Danbolig Lemvig den 1. september.

Brian Nees er nemlig tilbage i Lemvig-området efter godt tre år hos Skattestyrelsen i Ringkøbing.

Brian Nees kalder i øvrigt selv sit arbejdsliv som meget afvekslende. Han er udlært på Lemvig Kommune og har haft forskellige restaurationer i Lemvig, før han blev kørerlærer. Efterfølgende var han 10 år hos Nybolig i Lemvig - heraf ni år som medindehaver.

- Jeg startede så på Skattestyrelsen i Ringkøbing i maj 2016, men kunne godt mærke, at jeg savnede Lemvig og den tætte kontakt til folk i lokalområdet, fortæller Brian Nees, der er født og opvokset i Lemvig.

- Da jeg så jobopslaget fra Jesper Andersen, var jeg ikke i tvivl om, at det kunne være en god mulighed for mig, og jeg er meget glad for, at valget faldt på mig som den nye medarbejder hos Danbolig, fortæller Brian Nees.

- Brian Nees kender branchen og har mange års erfaring. Desuden er han bosiddende i Lemvig - på Møllegaardsvej - og han er en troværdig fyr med et stort netværk. Derfor valgte jeg ham blandt flere ansøgere, siger Jesper Andersen, indehaver af Danbolig Lemvig.

Annonce

Elsker lokalområdet

Brian Nees lægger ikke skjul på sin forkærlighed til lokalområdet.

- Jeg har arbejdet i både Thyborøn og Bøvlingbjerg og selvfølgelig i Lemvig, og alle steder har vi nogle fantastiske kvaliteteter at byde på. Jeg vil derfor gøre alt, hvad jeg formår i bestræbelserne på at få endnu flere til at flytte til vort lokalområde eller til at købe et fritidshus i området, siger Brian Nees.

Han har også erfaring fra det politiske liv, idet han i fem år var medlem af Lemvig Byråd for Venstre.

- Sjovt nok var jeg med til at udarbejde og vedtage havneplanen tilbage i 2000 - en plan, der nu er gennemført og har gjort havnen i Lemvig til et meget attraktivt område, fortæller han.

- Vi oplever i øjeblikket en positiv udvikling på det lokale boligmarked. Der er flere og flere unge mennesker, der vender tilbage til egnen, og vi er også begunstiget af den positive stemning i hele den danske økonomi samt den historisk lave rente, fortæller Jesper Andersen.

August måned blev således den hidtil bedste hos Danbolig - både hvad angår antallet af handeler og målt på omsætning.

- Det betyder øget travlhed i vores forretning, og derfor har jeg også ansat Tina Larsen, der er finansøkonom og skal i gang med uddannelsen som ejendomsmægler, siger Jesper Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce