Annonce
Lokalavisen Lemvig

Dansk romantisk komedie blandt ugens film

Den danske, romantiske komedie "Tag min hånd" er en Biografklub Danmark-film. Den vises i Bio-Huset fra torsdag 27. januar. Pressebillede

Lemvig: Bio-Huset viser to film i den kommende periode. Den ene er den danske, romantiske komedie "Tag min hånd".

I "Tag min hånd" kører alt for Maja. Hun bliver snart forfremmet til overlæge og bor sammen med sin mand, Claes, og teenagesønnen, Magnus, i et skønt hus, der snart får en flot dyr tilbygning. Det kommer som et chok, da Claes meddeler, at han vil skilles og foreslår, at Maja lige logger ind på borgerservice og vælger rubrikken straksskilsmisse.

Tryghedselskende Maja er i frit fald og forsøger at genvinde styringen over sit liv, og kaster sig ud på gyngende grund med en skrantende økonomi, en 20 år yngre elsker og en teenagesøn i problemer.

Annonce

"Tag min hånd" er en romantisk komedie med alt det drama, der følger med, når der bliver vendt op og ned på vores forestillinger om kærlighed og meningen med livet.

Lars Kaalund debuterer som spillefilmsinstruktør med den stjernebesatte romantiske komedie, der blandt andre tæller skuespillerne Mille Dinesen, Ulrich Thomsen, Mia Lyhne og Troels Kortegaard Ullerup.

Filmen er en del af denne sæson af Biografklub Danmark, og får landsdækkende biografpremiere 27. januar. Den vises i Bio-Huset fra 27. januar til 9. februar.

Periodens anden film er "The King's Man", der er det tredje kapitel i Kingsman-serien. Denne gang er der dog ikke tale om en fortsættelse, men derimod en prequel, der således går tilbage i historien og lader fortællingen udspille sig i starten af 1900-tallet.

Da historiens værste tyranner og kriminelle genier planlægger at starte en krig, der vil udslette millioner, må én mand, i kapløb mod tiden, gøre alt for at stoppe dem! Ind på scenen træder således den yderst velklædte og kampklare gentleman Orlando Oxford, der må gøre sit for at stoppe de krigsklare bagmænds ondsindede planer.

"The King’s Man" vises I Bio-Huset fra 27. januar til 2. februar – hver aften kl. 20.


Annonce
Lokalavisen Lemvig

Ekstra kræfter til frisørsalonen i Thyborøn

Annonce
Lokalavisen Lemvig

Bandfestival i Lemvig imponerer igen med nye, lokale bands på scenen

Annonce
Lokalavisen Lemvig

Velkommen i kartoffelland

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Ny "Top Gun"-film i Bio-Huset

Lokalavisen Lemvig

Færre dyr og udstillere til det genopståede Lemvig Marked og Dyrskue

Lokalavisen Lemvig

El-forretningen Buus har ansat ung, engageret lystfisker og vil satse endnu mere på lystfiskeri

Lokalavisen Lemvig

Christian er i gang med at skrive en bog: Hvem ved noget om badehotellet i Harboøre

Lokalavisen Lemvig

Hotelejers bedstefar blev smidt ud af tyske soldater

Lokalavisen Lemvig

Kunstnersamtale med Birgitte Støvring

Lokalavisen Lemvig

"Downton Abbey" er tilbage i Lemvigs biograf

Annonce