Annonce
Lokalavisen Lemvig

De gamle revy-ringvrag er klar til niende omgang på revy scenen

Billetsalget til årets Lemvigrevy i LGF med Søren Riis og Mads Pedersen starter i morgen onsdag. Arkivfoto: Morten Stricker.
Søren og Mads evner nemlig ikke selv at sige stop, så de går på scenen igen i år med deres lokale revy. Billetsalget starter onsdag den 5. juni.
Annonce

LEMVIG: ”Man skal stoppe mens legen er god”, siger et gammelt ordsprog, men det evner revy-makkerparret Søren og Mads åbenbart ikke rigtig at forstå, for i samarbejde med Lemvig Gymnastik Forening er der igen sat vand over til en omgang revy og spas i LGF Huset i et par weekender til november.

Det er parrets niende gang sammen, siden de i 2004 prøvede spøgen af på Hotel Nørre Vinkel.

- Vi er klar til at give den én over nakken igen, og vi håber, at så mange som muligt synes, at det kunne være festligt at grine sammen med os, fortæller Søren Riis, og Mads Pedersen supplerer:

- LGF Huset er den perfekte ramme for disse revyer. Der kan være lige godt et par hundrede mennesker i salen, og alle gæster har gode pladser med frit udsyn og ikke langt til scenen, så alle kan se og høre detaljerne.

Ligesom i 2017 er det også denne gang Peter Chapman, der står for lys og lyd.

- Peter kan sit kram, og det giver publikum en rigtig god oplevelse lyd- og lysmæssigt, pointerer Søren Riis.

Søren og Mads stiller igen skarpt på store og små begivenheder. Arkivfoto: Morten Stricker.
Annonce

Krænkelser, politisk oplyst enevælde og VAR

Søren og Mads har siden sidste revy igen samlet sammen af store og små emner, der er typiske for byen, kommunen og landet.

- Vi kommer ikke udenom krænkelserne, og med Sørens krav om, at han til hver revy vil klædes ud som dame, så balancerer vi jo allerede på kanten af noget farligt i forhold til, hvem der kan føle sig krænket, mens vi optræder, forklarer Mads med et smil.

Selv er han ofte udstillet som halvgammel landmand i overalls, og også her øjner Søren og Mads problemer.

- Vi ser i ånden, at den nyvalgte formand for Lemvigegnens Landboforening Morten Agger på vegne af Landbrugerne føler sig krænket, tilføjer Søren.

Der er rigtig mange hensyn at tage, konkluderer de begge, mens de funderer over, hvordan man spidder folk uden at være ondskabsfuld.

- Det er det allersjoveste i det her revy halløj at kunne gøre nar af dem, der tales om, enten fordi de har kvajet sig eller bare på grund af den position, de sidder i. Magtfulde mænd, der kvajer sig, har altid været hamrende morsomt, men de skal ristes kærligt, for ellers er det ikke sjovt, mener Mads og Søren.

Også de lokale figurer, der så at sige kan bo hvor som helst i landet, er der naturligvis også plads til. For eksempel er mødregruppen tilbagevendende figurer, der plejer at skabe god stemning.

Det er, som de foregående år, vigtigt for revyparret at slå fast, at revyen ikke kræver et specifikt godt kendskab til Lemvig.

- Der er masser af stof, der vedrører alle mulige andre steder i kommunen. For eksempel har vi allerede skrevet den paradoksale sang om den miljørigtige energi fra havvindmøllerne, der endelig skal sættes op, men ikke lige skal kunne ses her fra, hvor vi bor. Det kalder jo på et nummer, og så på Hausgaards melodi om Atomkraftværket fra 70’erne, griner Søren.

Annonce

Frivillige flokkes om at varte op

Det er som ved de foregående fire revyer i LGF Huset, Lemvig Gymnastik Forening, der står bag, og dermed blandt andet sørger for de mange frivillige til opvartning og servering.

I den forbindelse er det vigtigt at nævne, at såfremt man interesseret i et par opvartertjanser under spisningen for så at se revyen som ”betaling”, er det bestemt også en mulighed, uden at man behøver at have tilknytning til LGF.

Der spilles i alt 6 forestillinger, hvoraf de 4 forestillinger er med velkomstdrink, 3-retters middag og cirka halvanden times revyunderholdning samt musik og dans med det lokale band ”School’s out” med Jens Borup Jakobsen, Jakob Jalk, Jan Lilholt og Flemming Laursen, der fyrer den af med populære rock-, blues- og popnumre.

Traditionen tro bliver der også en eftermiddagsforestilling og en aftenforestilling uden musik og dans. Man kan se meget mere om bestemte datoer på www.lemviggf.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce