Annonce
Lokalavisen Lemvig

Der er fare for, man kommer til at grine

Revyholdet er klar i Fjaltring. Pressefoto
Nu er man klar til årets revy i Fjaltring
Annonce

Fjaltring: ”Så sandt som det er sagt” er titlen på den revy, der traditionen tro opføres i Fjaltring Forsamlingshus den første weekend i marts. Fredag d. 6. marts 19.00 er der forpremiere, hvor hele revyen opføres med efterfølgende kaffebord med hjemmebag, alt incl. i entrebetalingen.

Forpremieren har sædvanligvis en stor publikumsskare af unge, der ikke er gamle nok til festen om lørdagen, ældre som ikke orker både revy og fest, og gæster fra omegnen, der først og fremmest vil se revy.

Lørdag d. 7. marts - også 19.00 - er den egentlige premiere med efterfølgende spisning med tapas fra slagter Mortensen, musik og dans. Alt sammen også incl. i entreprisen.

Forfatterteamet bestående af Anders Bune, Etha Mauritson, Åse Michel, Ria Trelker, Claus Petersen og Anne Marie Haulrik afleverede midt i januar de sidste tekster til Claus og Anne Marie som også i år instruerer og sætter i scene. Umiddelbart efter startede prøverne for det indkaldte revyhold, som igen i år består af en blanding af prøvede kræfter og helt uøvede.

Fjaltring og Trans er ikke store sogne, og man kan spekulere på om, der kan blive stof nok til en lokalrevy efter bare et år. Men det er jo ikke helt almindelige sogne, så man plejer at sige, at så snart der er gået et par uger, så er der såmænd stof nok til næste års revy.

Det behøver jo ikke at være folk, der dummer sig, der kommer i revyen. Hvis man har lidt sans for humor, så kan næsten alt betragtes gennem humorens briller.

Der er ingen på revyholdet, hverken optrædende eller forfattere, som er tilbøjelige til at røbe noget om indholdet, men det er helt sikkert, at der kommer revynumre, som ingen havde drømt om skulle med i årets revy. Holdet, der indtager de skrå brædder, består af Tina K. Ruby, Mette Aagaard, Casper W. Jacobsen, Hanne Bune, Christian Munksgaard, Rene E. Frandsen, Mette Brun, Jens Chr. Brun, Line Olsen, Claus Pedersen og Anne Marie Haulrik. Søren L. Christensen er kapelmester og Ria Trelker sufflør.

Til forpremieren købes billetterne ved indgangen, men til premieren lørdag købes billetterne i Fjaltring Købmandsgård. Her er sidste frist onsdag d. 4. 18.00

Alle er velkomne, men husk: Der er overhængende fare for, at man kommer til at grine.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce