Annonce
Lokalavisen Lemvig

Det lille Galleri slår igen dørene op

Det lille Galleri Fjaltring har åbent alle dage i påske, og indehaverne, Annette Kampmann Ilfeldt og Ejlif Nielsen, byder på en ganske alsidig udstilling. Pressebillede

Fjaltring: Kunstnerægteparret Annette Kampmann Ilfeldt og Ejlif Nielsen er inden for det seneste år flyttet permanent fra Risskov i Aarhus til Fjaltring, og torsdag 14. april kl. 13 slår de igen dørene op til deres galleri, Det lille Galleri, på Øster Nørbyvej 2 i Fjaltring.

Mens det er nyt med permanent bopæl i Fjaltring, så har de efterhånden boet delvist i Fjaltring i en årrække. Det var tilbage i 2008, at de købte huset på Øster Nørbyvej 4, og lidt senere købte de huset på Øster Nørbyvej 2.

De indrettede sig med bolig i nummer fire og galleri og atelier i nummer to. Siden deres indtog i det vestjyske har de så skiftevis boet i Risskov og Fjaltring.

Annonce

Det er primært Annette Kampmann Ilfeldt, der er den udøvende kunstner af de to, mens Ejlif Nielsen blandt andet klarer de administrative og praktiske opgaver i galleriet.

Ejlif Nielsen skaber dog også sin egen kunst - han er bare ikke helt så produktiv som Annette Kampmann Ilfeldt, der i 2018 blev uddannet billedkunstner fra Århus Kunstakademi.

- Vi er utrolig glade for at være flyttet permanent til Fjaltring, selv om vores venner og bekendte i Aarhus havde lidt svært ved at forstå, at vi flyttede fra Risskov, siger Ejlif Nielsen.

Det lille Galleri har åbent alle dage i påske, og derefter holder galleriet åbent torsdag-søndag. Både i påsken og efterfølgende er der åbent om eftermiddagen.

Udstillingen - hvor det også er muligt at købe værkerne - omfatter blandt andet grafiske værker, akrylmalerier, bronzefigurer, keramik og rakubrændinger.

I galleriets underetage er der en særudstilling med titlen "Take away" - det beskrives som arrangeret papir-emballage med grafisk tryk.

Ud over åbningen af Det lille Galleri har ægteparret i anledning af påsken også fået plads til et loppemarked, hvor man f.eks. kan finde glas, porcelæn, køkkenting, figurer, værktøj og haveredskaber.


Annonce
Lokalavisen Lemvig

Kendt ejendomsmægler vender tilbage til Lemvig

Annonce
Lokalavisen Lemvig

Fra ATV til budcykel: Elever ankom i kreative køretøjer til gallafest

Annonce
Lokalavisen Lemvig

HF-elever rundede skoletid af med galla

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Søren Agger lavede Hole-in-one

Lokalavisen Lemvig

DcH Lemvig fik sin første danmarksmester i spor

Lokalavisen Lemvig

Store bededagskvæld på Kabbel

Lokalavisen Lemvig

Ny frisør må leve de første par måneder med tildækket facade

Lokalavisen Lemvig

Fire sogne udvider samarbejde og åbner fælles hjemmeside

Lokalavisen Lemvig

Forventer igen stor interesse for genbrugsmarked på havnen i Lemvig

Annonce