Annonce
Lokalavisen Lemvig

Dilettant er tilbage i Ramme

Skuespillerne er i fuld gang med at øve sig op til en festlig aften i Ramme Hallen. Privatfoto
Der er således lagt op til endnu en folkefest med en fornøjelig aften i Ramme Hallen den 5. oktober
Annonce

RAMME: I en lang årrække har man kun spillet revy hvert andet år i Ramme-Lomborg, men nu mente lokale kræfter, at tiden var inde til også at tage livtag med dilettant.

På den måde får man endnu en folkefest i lokalområdet, og der er lagt op til en fornøjelig aften.

Selve stykket har titlen "I grevens fodspor kommer arvinger" - og er et til lejligheden indkøbt lystspil med grevskaber, herskaber og godtfolk. Vi møder grevinden med sin butler og hushjælp. Greven er ikke til megen nytte og er sjældent hjemme, og der ruskes op i hele forehavendet, da en større diskussion om, hvem der mon skal arve godset sættes i gang af et pludseligt dødsfald.

Hele herligheden sættes på skinner af Bendt Dissing og Heine Juul Warming, der ikke tidligere har instrueret sammen. De er fulde af mod og forventninger frem mod premieren:

- Vi har det vildt hyggeligt, og det bliver til mange gode grin! Og vi griner stadig, selv om det er 10. gang, at vi øver en scene igennem, siger Heine, og Bendt supplerer:

- Det er jo, fordi de lever sig så meget ind i rollerne, og det er herligt at være med til. De nye og lidt mere uprøvede spillere bæres så igennem af de mere rutinerede, og på den måde, giver de den bare gas alle sammen.

- Ja, de er i hvert fald ikke bange for at dumme sig, er begge instruktørerne enige om.

På scenen ses Nikoline Mikkelsen, Tove og Johnny Rasmussen, Heidi Damgaard Kristensen, Casper Bech Poulsen, Elsebeth og Bjarne Mikkelsen, Tina Keinke Ruby og Troels Lange, og blandt skuespillerne er der godt humør. Der mangles hverken forfriskninger eller sort humor, når flokken samles.

Med til en god aften hører mad, der igen i år leveres af Marinaen i Lemvig. Dans og god musik bliver der også, når "Sejbjerg Band" spiller op senere på aften.

Det sidste ord giver vi instruktørerne, der byder alle velkomne til et indviklet "arve-stykke":

- Vi vil - efter at have arbejdet med dette stykke og oplevet den dårlige stemning en arvesag kan skabe klart anbefale alle at skrive et testamente. Vel mødt til et godt grin og en festlig aften i Ramme Hallen lørdag den 5. oktober.

For dem, der ikke kan være med eller gerne vil se stykket igen, er der reprise mandag den 7. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce