Annonce
Lokalavisen Lemvig

"Drømmebyggerne" i vinterferien

I "Drømmebyggerne" opdager Minna, at hun i drømme kan ændre sin onde bonussøster Jenny. Pressebillede
Annonce

Lemvig: Bio-Huset plejer ofte at have en familiefilm på plakaten, når skolebørnene har ferie, og den kommende vinterferie er ingen undtagelse for Lemvigs biograf.

Fra torsdag den 6. februar og hver dag i den efterfølgende uge med vinterferie vises "Drømmebyggerne".

I filmen bliver den 12-årige Minnas liv bliver vendt på hovedet, da den nye bonussøster Jenny flytter ind. Jenny er en plage, og Minna vil have hende ud af sit liv!

En nat møder Minna Drømmebyggerne og opdager, at hun kan ændre Jenny ved at ændre hendes drømme. Men at ændre drømme har store konsekvenser. Så Minna må redde Jenny i drømmeverdenen for at redde sin familie i den virkelige verden.

"Drømmebyggerne" har sit udspring tilbage i 2012, hvor instruktør Kim Hagen Jensen og producer Nynne Selin Eidnes arbejdede sammen på animationsfilmen "Marco Macaco".

Kim fortalte om en drøm, han havde haft, hvor han oplevede et hul i selve drømmen. En åbning ind til et sted bag ved det hele, hvor arbejdere og byggehold arbejdede flittigt for at skabe drømme. Efter dét så han anderledes på forbindelsen mellem drøm og virkelighed, og deraf opstod ideen til en historie om en pige, der ændrer sin onde bonussøster gennem sine drømme.

Der er yderligere to film på programmet i kulturhuset i Bredgade. "Klovn The Final" kan ses indtil den 19. februar, og i perioden fra torsdag den 6. til onsdag den 12. februar har Bio-Huset reprise på "De forbandede år", der er en Biografklub Danmark-film.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce