Annonce
Lokalavisen Lemvig

Dramatik ved klubmesterskab: Afgjort ved omspil

Rasmus Nielsen (th) vandt klubmesterskabet i hulspil i Lemvig Golfklub, mens Frederik Stræde Frost blev nummer to. Afgørelsen faldt efter omspil. Pressebillede
Annonce

Lemvig: Sensommeren er ensbetydende med klubmesterskaber i Lemvig Golfklub.

I sidste uge omtalte vi klubmesterskabet i slagspil, og i denne uge handler det om golfklubbens bedste i hulspil.

Der var 16 spillere, der havde kvalificeret sig fra weekenden før, hvor der blev spillet slagspil uden handicap, så det var helt enkelt de bedste golfspillere, der kunne stille op til det afsluttende mesterskab.

Lørdag morgen i forrige weekend blev 16 spillere sendt afsted, og det blev en særdeles våd runde, hvor matchen måtte aflyses i halvanden time midt på dagen, fordi det hele sejlede, og nogle greens stod helt under vand.

Men spillet blev genoptaget, og otte spillere gik videre til en ny runde midt på eftermiddagen. Søndag morgen var der fire spillere, og søndag eftermiddag stod der så to tilbage, som skulle dyste om mesterskabet.

Flere greens stod under vand på førstedagen af klubmesterskabet i hulspil i Lemvig Golfklub. Andendagen bød til gengæld på flot sensommervejr. Pressebillede

Det blev Frederik Stræde Frost og Rasmus Nielsen, der hver havde vundet deres tre kampe, og heldigvis var vejret fantastisk med sol og blå himmel, så der var cirka 60-70 tilskuere, der fulgte matchen rundt på banen.

Og det blev en dramatisk finale, hvor der blev spillet virkelig flot golf. Rasmus Nielsen startede med at komme foran, men blev indhentet af Frederik Stræde Frost, som førte matchen fra hul 6 til hul 16, så han var foran med to, da de slog ud på hul 17. Så for at vinde skulle Rasmus Nielsen vinde både hul 17 og 18 samt et omspil.

Og det gjorde han så - matchen blev vundet af Rasmus Nielsen ved omspil på hul 1, hvor han puttede bolden i hul på fire slag til en birdie, ét slag bedre end Frederik Stræde Frost, der endte i par.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce