Annonce
Lokalavisen Lemvig

Efterårsferien byder på mange film i Lemvigs biograf

"The Personal History of David Copperfield" er blandt de film, der vises i Lemvigs biograf i denne uge. Pressebillede
Annonce

Lemvig: Der er mulighed for at benytte Lemvigs biograf - Bio-Huset - flittigt i skolebørnenes efterårsferie, der som bekendt finder sted i denne uge.

Der er hver dag tre forestillinger på programmet, og i løbet af ugens vises der fem forskellige film. "Far til Fire og vikingerne" spiller hele ugen. Til og med onsdag vises "Tysktime" og "Druk", og fra torsdag overtages scenen af den romantiske komedie "Palm Springs" og Charles Dickens-klassikeren "The Personal History of David Copperfield".

I "Palm Springs" er den tilbagelænede Nyles taget med sin kæreste til bryllup i Palm Springs, hvor han møder Sarah - en modvillig brudepige, som bare ønsker aftenen overstået.

Desværre går det hverken værre eller bedre, end at de på bedste "En ny dag truer"-manerer fanges i en tidslomme og må gennemleve det i forvejen anstrengte arrangement igen og igen og igen. Men hvordan overlever man, når man så udmærket ved, hvad morgendagen bringer?

"The Personal History of David Copperfield" er en komedie baseret på den populære roman af Charles Dickens fra 1850.

Den unge David Copperfield bliver efter at have fået en ny, kold stedfar sendt hjemmefra for at klare sig i den fattigste del af London. Men efterhånden som han bliver ældre, opstår muligheden for et bedre liv, og det lykkes ham endda at komme til penge.

Som David Copperfield bevæger sig igennem tilværelsen, møder han en lang række skæve eksistenser fra alle samfundslag, der inspirerer ham til at nedfælde sit liv og forfølge drømmen som forfatter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Klumme: Golden Moments

Annonce