Annonce
Lokalavisen Lemvig

'En forårsdag på Lemvig Havn' er udsat - flyttes til Krabbefestivalen i september

Bandfestivalen skulle have været en del af "En forårsdag på Lemvig Havn" - nu har de lokale bands i stedet deres festival i den weekend, hvor der er Krabbefestival i Lemvig, den 10.-11. september. Arkivfoto: Benny Gade
"En forårsdag på Lemvig Havn", der skulle have fundet sted fredag den 14. maj, er flyttet til den weekend i september, hvor der er Krabbefestival i Lemvig.

Lemvig: Den blev aflyst sidste år på grund af coronaens snærende bånd, og nu er det samme tilfældet i år: "En forårsdag på Lemvig Havn" bliver ikke til noget på den planlagte dato.

Den skulle have fundet sted fredag den 14. maj - dagen efter kristi himmelfartsdag - og indholdet skulle blandt andet have været Bandfestival samt en række Vild med Vand-aktiviteter.

Forårsdagen bliver i stedet til en efterårsdag. Arrangementet er nemlig flyttet til den 10.-11. september, hvor der er Krabbefestival på Lemvig Havn.

- Sidste år valgte vi helt at aflyse "En forårsdag på Lemvig Havn". Denne gang har vi valgt at flytte dagen til efterårets Krabbefestival, fordi vi tror, at forårsdagens aktiviteter vil kunne gennemføres til den tid, siger Mai Lindgaard, der er event- og handelschef i Lemvig Kommune.

Det betyder, at de lokale bands trods alt stadig kan se frem til en Bandfestival, der plejer at trække mange tilhørere til havnen.

- Vi har endnu ikke overblik over, hvor mange af de planlagte Vild med Vand-aktiviteter, der vil kunne gennemføres til september. Det får vi, når vi kommer tættere på, siger Mai Lindgaard.

Lidenlund Veteranbilklub skulle også have deltaget med deres gamle, flotte biler i forårsdagen på havnen. Det kan godt tænkes, at klubben stadigvæk er leveringsdygtig i firhjulet nostalgi på dagen, men det er ikke helt afklaret endnu.

Belært af sidste års erfaringer var arrangørerne i år ikke helt så langt fremme med planlægningen, som de var ved sidste års aflysning.

- Sidste år havde vi stort set planlagt hele arrangementet, da vi måtte aflyse - sidste år i marts kunne vi jo ikke forestille os konsekvenserne af corona-pandemien. Så langt fremme er vi trods alt ikke med årets planlægning. Vi havde jo en fornemmelse af, at det måske ikke kunne lade sig gøre, siger Mai Lindgaard.

Nu kan lemvigerne i stedet se frem til en Krabbefestival, hvor der bliver skruet yderligere op for aktivitetsniveauet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce