Annonce
Lokalavisen Lemvig

Erstatningen for Fiskedagen i Thyborøn blev en stor succes

Tørfisk var i forrygende humør til lørdagens koncert i Thyborøn. Pressebillede
Da sommeren ankom til Thyborøn, blev "Thyborøn går i fisk" en stor succes. Der var udsolgt til Tørfisk-koncerten.
Annonce

Thyborøn: "Wauuuuu, vi kan ikke få armene ned", sang Tørfisk ved lørdagens koncert i Thyborøn.

Thyborøn-gruppen gav koncert til afløseren for den traditionelle Fiskedag, der var aflyst på grund af corona-restriktionerne. Afløseren var det fire dage lange arrangement "Thyborøn går i fisk".

Alle 440 billetter til koncerten med Tørfisk, der fandt sted på et lukket område, var solgt, og arrangørerne måtte desværre afvise mange i døren.

- Da først onsdagens efterårslignende storm og regnvejr blev afløst af strålende solskin, så viste det sig, at erstatningen for den årlige Fiskedag blev en kæmpe succes, siger handels- og eventchef Mai Lindgaard.

Det var Thyborøn Handel og en række lokale aktører, der stod bag "Thyborøn går i fisk".

- Fredagens koncert med Grandfætters blev afviklet i solskin med en skyfri blå himmel og alle var enige om, at det var Thyborøn, som fik sommeren til Danmark. Med 300 solgte billetter blev pladsen fint fyldt, og der var en vidunderlig sommerlig stemning. Folk var virkelig klar på fest. Et lidt yngre publikum sørgede for, at dagen sluttede med dans på bordene, siger Mai Lindgaard.

Annonce

1200 fiskedeller

Lørdagen startede med produktion af 1200 fiskedeller, som Thyborøn Fiskeriforening og Fiskehallen leverede. Der bredte sig allerede fra morgenstunden en lækker duft af nystegte fiskedeller på koncertpladsen. Og mens de mange forventningsfulde gæster indfandt sig, gjorde de frivillige fra Thyborøn Fritid og FDF klar i baren.

- Et meget veloplagt Tørfisk gik på scenen og skiftevis sprøjtede jokes og skønne sange ud til publikum. Koncerten bar tydeligvis præg af, at de var på hjemmebane og havde savnet manegen. De var i forrygende hopla og mange lokale fik en kærlig og meget bramfri bemærkning med på vejen - ja også folk fra Lemvig og Klinkby blev genkendt og taget under kærlig behandling, siger Mai Lindgaard.


Koncerten bar tydeligvis præg af, at de var på hjemmebane og havde savnet manegen.

Mai Lindgaard, handels- og eventchef, om Tørfisk-koncerten


I Bredgade gjorde kombinationen mellem streetfood, kræmmermarked, lokale tiltag ved byens restauranter og værtshuse sit til, at det blev uforglemmelige dage i Thyborøn.

- Corona tvang os til at gentænke Fiskedagen, men mon ikke der er erfaringer og nye tiltag, som bliver taget med til 2021, siger Mai Lindgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce