Annonce
Lokalavisen Lemvig

Event-elev skal skabe oplevelser for lokale og turister

Tabita Sørensen har sin base på Isværket på havnen i Lemvig. Her arbejder hun tæt sammen med Lemvig Kommunens handels- og eventchef Mai Lindgaard. Foto: Allan Damgaard
Tabita Rønn D. Sørensen er ansat som eventkoordinator-elev i Lemvig Kommune - hun skal hjælpe handels- og eventchef Mai Lindgaard med at skabe gode oplevelser for lokale og turister.

Lemvig: Der er mange, der krydser fingre for, at samfundet snart begynder at fungere normalt igen - eller i hvert fald nogenlunde hverdagsagtigt igen.

En af dem er 21-årige Tabita Rønn Damgaard Sørensen fra Holstebro. Hun er lige blevet ansat som eventkoordinator-elev i Lemvig Kommune, og hendes job bliver unægteligt både mere meningsfuldt og sjovere, hvis der rent faktisk kan arrangeres nogle events, der må samle en gruppe mennesker af en vis størrelse.

- Det håber vi på, der bliver muligt, siger Tabita Sørensen.

Uddannelsen som eventkoordinator tager to år, hvis man som Tabita Sørensen har en HHX-uddannelsen med i bagagen, og det meste af uddannelsen foregår ude i den virkelige verden - ude i praktik.

- Jeg var begyndt min praktikdel et andet sted, men her var der begrænset med events på grund af corona-restriktionerne, og der var ikke udsigt til, at der ville komme gang i dem lige med det samme. Derfor var jeg på udkig efter et andet sted, og det har jeg så heldigvis fundet i Lemvig Kommune, siger Tabita Sørensen.


Jeg var begyndt min praktikdel et andet sted, men her var der begrænset med events på grund af corona-restriktionerne.

Tabita Sørensen, eventkoordinator-elev


Hun skal hjælpe Lemvig Kommunes handels- og eventchef Mai Lindgaard med at skabe gode oplevelser for lokale og turister, og det er en perfekt jobbeskrivelse for hende.

Annonce

Opvokset i Thorsminde

- Jeg er født og opvokset i Thorsminde, hvor jeg blandt andet hjalp min mor (Lene Rønn, red.) med at arrangere gymnastikopvisninger. Jeg vil gerne være med til at arrangere begivenheder til gavn for lokale og turister og på den måde være med til at gøre en forskel, siger Tabita Sørensen.

Hun skal være i praktik i Lemvig Kommune frem til næste sommer - cirka halvandet år - så der bliver forhåbentlig mange arrangementer og aktiviteter, hun skal være en del af.

Hun er blevet kastet ud i opgaverne med det samme.

- Jeg har allerede besøgt 15-20 butikker for at tage billeder til den kommende eventavis, siger Tabita Sørensen.

Eventavisen bliver blandt andet udsendt med Lokalavisen.

Annonce

Lemvig-kendskab

Hun kender en del til Lemvig på forhånd.

- I min familie er vi tit kørt til Lemvig for at deltage i aktiviteter, og som barn besøgte jeg om sommeren ofte min mormor og morfar i deres campingvogn på Lemvig Camping. Så jo, jeg kender en del til Lemvig. Jeg kan også bedst lide byer af den størrelse - de skal i hvert fald ikke være større end Holstebro. Aarhus og København er ikke noget for mig, siger Tabita Sørensen.

Efter HHX-uddannelsen, som hun tog i Holstebro, kom hun ind på kunst- og designlinjen på talentakademiet i Holstebro.

- Jeg har altid været kreativ og f.eks. beskæftiget mig med håndarbejde. Jeg overvejede at blive noget inden for design. Men jeg fandt ud af, at jeg hellere ville have et job, hvor jeg havde mere med mennesker at gøre, siger Tabita Sørensen.

I efteråret 2019 var hun på et fem uger langt guide-kursus i Spanien.

- Jeg tog primært det kursus som et led i min personlige udvikling. Jeg havde brug for at blive mere udadvendt, siger Tabita Sørensen.

Mens hun gik på talentakademiet, og inden hun begyndte på uddannelsen som eventkoordinator, arbejdede hun hos tøjbutikken Companys og Jespers Planteskole - begge i Holstebro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce