Annonce
Lokalavisen Lemvig

Fire lokale idrætscentre i Lemvig Kommune i tættere samarbejde

De fire centerchefer reklamerer her for deres nye, fælles hjemmeside: aktivlemvig.dk. Fra venstre er det Jesper Fruergaard (Thyborøn), Tina Boel van-Ingen (Bækmarksbro), Louise Holm Vrist (Harboøre) og Kurt Hartmann Nielsen (Lemvig). Foto: Benny Gade
De fire idrætscentre i Thyborøn, Harboøre, Lemvig og Bækmarksbro har taget hul på et tættere samarbejde til glæde for brugerne. Hjemmesiden aktivlemvig.dk bliver en fælles portal og bookingside.
Annonce

Lemvig Kommune: De fire store idrætscentre i Lemvig Kommune kommer i fremtiden til at arbejde tættere sammen, og det er blandt andet noget, som brugerne kan glæde sig til. Det kommer nemlig i høj grad dem til gode.

Kommunens fire store idrætscentre er Wærket i Thyborøn, Harboøre Centeret, Lemvig Idræts- og Kulturcenter og Tangsø Centret i Bækmarksbro. Det er de centre i Lemvig Kommune, der drives på mere kommerciel basis med blandt andet eget køkken. Desuden har tre af dem svømmefaciliteter. Desuden har de et væld af aktiviteter og arrangementer.

- Vi har tidligere arbejdet en smule sammen, men på nogle områder har vi selvfølgelig også været en slags konkurrenter. Men i dag ser vi os som kolleger, og den følelse er samtidig blevet forstærket, efter Lemvig Kommune har lavet en ny tilskudsstruktur til idrætscentrene og inddelt os i to grupper, siger Jesper Fruergaard, der er centerchef i Wærket og talsmand for det nye samarbejde.

Foruden de fire store er der fire mindre, mere foreningsprægede idrætscentre i Lemvig Kommune. Det er dem i Klinkby, Ramme, Nørre Nissum og Bøvling.

Annonce

En fælles hjemmeside

Det nye samarbejde har allerede udmøntet sig i et konkret tiltag: En fælles hjemmeside hvor der kan bookes tider til at dyrke idræt og hentes forskellige oplysninger.

Det er hjemmesiden aktivlemvig.dk, som de fire idrætscentre har søsat. Man kan allerede nu gå ind på den, men den kommer først op at køre i løbet af første kvartal næste år.

- Vi håber, at den kan være klar omkring vinterferien i februar, siger Jesper Fruergaard.

På den nye hjemmeside vil man f.eks. kunne se, hvornår der er en ledig tid til at spille badminton.

Tættere samarbejde

De fire centerchefer for Lemvig Kommunes fire største idrætscentre har indledt et tættere samarbejde. Det er følgende:

Wærket i Thyborøn: Jesper Vinther Fruergaard

Harboøre Centeret: Louise Holm Vrist

Lemvig Idræts- og Kulturcenter: Kurt Hartmann Nielsen

Tangsø Centret i Bækmarksbro: Tina Boel van-Ingen.

- Hvis man nu bor i Thyborøn - eller bor her midlertidigt på grund af arbejde - og får lyst til at spille badminton en aften, så er det ikke sikkert, at det kan lade sig gøre i Thyborøn. Men så kan det måske lade sig gøre i Harboøre den pågældende aften, og der er jo ikke langt mellem de to byer, siger Jesper Fruergaard.

Annonce

Bedre til at koordinere

På den måde kan brugerne via den nye portal danne sig et overblik over ledige tider inden for diverse idrætsgrene. Der vil selvfølgelig stadig være de faste badmintonaftner i de respektive idrætscentre - for nu at blive i eksemplet med badminton.

Jesper Fruergaard, der er centerleder i Wærket i Thyborøn, er talsmand for samarbejdet mellem de fire største idrætscentre i Lemvig Kommune. Han ser store perspektiver i det nye samarbejde. Foto: Benny Gade

- Det vil også være på den nye hjemmeside, at vi kan lægge diverse arrangementer ind, og vi vil også koordinere det på den måde, at hvis en af os satser på en bestemt type arrangement - eller brander os på et bestemt område - så vil de tre andre ikke gøre det samme, siger Jesper Fruergaard.

Det handler grundlæggende om at gøre det så nemt og let som muligt for brugerne at komme til at dyrke motion.

Annonce

Store perspektiver

De fire idrætscentre har også besluttet at lave fælles markedsføring her i Lokalavisen, og Jesper Fruergaard ser store perspektiver i det fremtidige samarbejde.

- Det er noget, der er store muligheder i. Vi kan jo også arbejde tættere sammen på personale- og bestyrelsesplan. Der kan måske blive tale om at dele en medarbejder med specielle kompetencer - f.eks. til vores svømmefaciliteter. Der vil måske også være noget materiel, der kan deles, siger Jesper Fruergaard og tilføjer:


Det er noget, der er store muligheder i. Vi kan jo også arbejde tættere sammen på personale- og bestyrelsesplan.

Jesper Fruergaard, centerchef i Wærket i Thyborøn


- Det er endnu ikke noget, der foreligger noget konkret om, men det er bestemt noget, der er gode perspektiver i.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce