Annonce
Lokalavisen Lemvig

Fire sogne klar med det første fælles arrangement

Det er torsdag den 5. november, at Herreværelset  - med blandt andre politikeren Villy Søvndal - giver koncert i Gudum Sognehus. Pressebillede
Annonce

Gudum: Torsdag den 5. november er der koncert med Herreværelset i Gudum Sognehus. Herreværelset er en trio bestående af politikeren Villy Søvndal og brødrene Jens og Niels Hjort-Petersen.

Det er det første fælles arrangement hos menighedsrådene i Gudum, Fabjerg, Nørre Nissum og Nørlem.

- Vi er gået sammen for at kunne lave nogle arrangementer, som vi ikke ville kunne løfte rent lokalt ude i de enkelte sogne, og samtidigt får vi skabt noget fællesskab på tværs af sognegrænserne, siger sognepræst Ole Vinther fra Gudum og Fabjerg Kirker.

De fire sogne skulle have haft en fælles gudstjeneste i foråret, men den blev aflyst på grund af coronakrisen.

- I første omgang var Gudum, Fabjerg og Nørre Nissum gået sammen om et samarbejde, men så ønskede Nørlem at komme med, hvilket er helt fint, siger Ole Vinther.

Trioen i Herreværelset serverer både musik og fortælling. Sammen håndterer de sang, guitar, violin og kontrabas. De spiller underfundige sange og har desuden en kærlighed for musik fra 1930'erne.

Det er Villy Søvndal, der præsenterer de enkelte sange og kæder det hele sammen med sfæren fra Herreværelset.

Billetterne kan købes i Lemvig Boghandel samt hos Spar-købmændene i Fabjerg og Nørre Nissum. Der er plads til 100 tilhørere i Gudum Sognehus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Klumme: Golden Moments

Annonce