Annonce
Lokalavisen Lemvig

Flere unge vil spille JM i indefodbold

Over 200 hold kommer i den kommende weekend til Lemvig for at deltage i ungdomsgårdens JM i indefodbold. Arkivfoto: Jørgen Kirk
67 ungdomsklubber fra hele landet kommer til Lemvig for at deltage i traditionsrigt stævne

Lemvig: Når kalenderen melder om første lørdag i november, strømmer masser af unge fra ungdomsskoler over hele landet til Lemvig.

Her er der nemlig JM i indefodbold, som gennem nu 53 år har været en fast tradition på programmet hos arrangørerne fra Lemvig Ungdomsgård.

I år bliver det dog et nyt ansigt, der står i spidsen for turneringen. Efter den tidligere leder af ungdomsgården, Carsten Kristiansen, gik på efterløn i sommer, er det i stedet den nye leder, Rene Jeppesen, der nu holder styr på arrangementet, der afvikles fra 1.- 3. november.

- Jeg er lidt spændt på turneringen, men jeg har også en god fornemmelse i maven. Vi har afviklet turneringen mange gange før, og der er gode folk, der er med til at afvikle stævnet, siger Rene Jeppesen.

Han kan byde velkommen til 217 hold fra i alt 67 klubber, og det er cirka 20 hold flere end sidste år.

Det glæder lederen af ungdomsgården, at deltagerantallet er steget på trods af, at der på landsplan har været sammenlægninger af ungdomsklubber.

Selv om stævnet gennem årene altid har heddet jyske mesterskaber, så har der altid været deltagelse fra hele landet. I år er der hold med fra 12 ungdomsklubber i København, lige som seks klubber fra Sydslesvig deltager i stævnet. Ungdomsgården har selv fem hold med ved stævnet.

Der bliver spilet på fem baner i fire haller, og alle kampe bliver afviklet i løbet af lørdagen. To af banerne er i Lemvig Idræts- og Kulturcenter, hvor alle finalekampe også bliver spillet, mens Østhallen i Nørre Nissum, Klinkby Hallen og Harboøre Centret lægger gulv til en del af de indledende kampe.

I pausen mellem de indledende kampe og finalestævnet vil der også være underholdning. Her har der de senere år været cheerleader-konkurrence, og det bliver der også i år, hvor fire hold fra henholdsvis hovedstadsområdet og Aarhus dyster med et lokalt hold fra ungdomsgården.

Fodbold er dog ikke den eneste aktivitet for de mange deltagere. Allerede fredag aften vil der være diskotek og lørdag aften er der også mulighed for at opleve for deltagerne at komme til vanddiskotek i idrætscentrets svømmehal.

Det er anden gang på et par måneder, at Lemvig Ungdomsgård står for et større arrangement. I midten af september stod man også for afviklingen af DM i motocross for ungdomsklubber.

Alligevel er Rene Jeppesen fortrøstningsfuld inden det går løs i den kommende weekend.

- Forskellen mellem de to arrangementer er, at DM i cross i høj grad var forældre samt støtteforeningen bag crossafdelingen, der stod for afviklingen. Ved JM i indefodbold er det hovedsageligt vores eget personale, der står for afviklingen, og jeg ved, at de glæder sig til at give de mange børn nogle gode minder fra stævnet, siger Rene Jeppesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce