Annonce
Lokalavisen Lemvig

Flot overskud til Stafet for Livet

Susanne Pallestoft, Nybolig Lemvig (til venstre) støttede Stafet for Livet med 8.257 kroner - 50 øre pr. tilbagelagt kilometer. Foto: A.P. Christensen
Lena Birch, formand for styregruppen, forventer, at budgettet holder, og det vil give et overskud i omegnen af 350.000 kr.
Annonce

LEMVIG: Det store arrangement Stafet for Livet blev i år en større succes end sidste år. Der var flere deltagere, og donationerne til det gode formål blev derfor større.

- Vi er ikke helt færdige med regnskabet, men alt tyder på, at vi holder vort budget. Og her regner vi med et overskud på omkring 350.000 kroner, oplyser Lena Birch.

10 procent af overskuddet tilfalder lokalforeningen for Kræftens Bekæmpelse.

- Der var i år 210 deltagere mere end sidste år. Der blev løbet eller gået i alt 16.514 kilometer rundt om søen i løbet af de 24 timer, som Stafet for Livet stod på, og sidste år var tallet cirka 10.000 kilometer, siger Lena Birch.

Nybolig Lemvig havde i år valgt at støtte arrangementet med 50 ører pr. kilometer, og derfor kunne Susanne Pallestoft forleden overrække et beløb på 8.257 kr. til Stafet for Livet.

- Det er en sag, som jeg brænder utroligt meget for. Jeg ville allerhelst have været synlig på pladsen med et telt og forskellige aktiviteter, men det kunne rent praktisk ikke lade sig gøre. Samtidig ville jeg gerne animere deltagerne til at tilbagelægge så mange kilometer som overhovedet muligt, så jeg er glad for, at beløbet i år blev så stort, som det er tilfældet, sagde Susanne Pallestoft.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce