Annonce
Lokalavisen Lemvig

Flügger Farver fejrer jubilæum

Per Sodborg og Flügger Farver har nu været på Engen 6 i Lemvig i 25 å5. Foto: A. P. Christensen
Det sker til Open by Night fredag den 4. oktober, hvor det bliver markeret, at der nu er gået 25 år, siden forretningen åbnede på Engen
Annonce

LEMVIG: Flügger Farver i Lemvig kan nu fejre 25 års jubilæum, og det sker med gode tilbud og et velkendt traktement til Open by Night i Lemvig fredag den 4. oktober.

Forretningen har i alle 25 år været en del af Flügger Farver i Struer med Peter Olesen som indehaver, og forretningen har også altid ligget det samme sted - nemlig på Engen 6.

Og endelig har den daglige leder gennem det kvarte århundrede været den samme - nemlig Per Sodborg, der sammen med John Knudsen servicerer kunderne i dagligdagen.

Både Peter Olsen, John Knudsen og Per Sodborg er udlært hos Kaj Ellingsøe på Tegltorvet i Struer - en stor malerforretning.

Efter læretiden hos Kaj Ellingsøe kom Per Sodborg til Kongsøre i Holstebro og herefter til Garant Lemvig, der dengang havde lokaler i Butikshuset på Svirrebommen.

- Jeg fik så job på Krejsler Tømmerhandel, inden jeg var med til at åbne Flügger i Lemvig, fortæller Per Sodborg.

Han lægger ikke skjul på, at han altid har været glad for jobbet hos Flügger Farver.

- Jeg synes, at opbakningen fra hele lokalområdet til forretningen har været og er fantastisk. Der er ingen tvivl om, at produkterne fra Flügger er af rigtig god kvalitet, og så forsøger vi altid at yde en god kundeservice - både med faglig rådgivning og i forhold til at finde et fornuftigt prisleje på disse produkter, siger Per Sodborg.

I forbindelse med jubilæet har Flügger Farver en række gode tilbud - og så bliver der et mindre traktement fredag den 4. oktober fra kl. 13 til kl. 21, hvor menu'en - traditionen tro - står på franske hotdogs og kartoffelsalat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce