Annonce
Lokalavisen Lemvig

Forårsmessen byder på stor mangfoldighed

Den første Forårsmesse på Rednings-Ringen i 2019 trak over 4000 besøgende, og det antal håber arrangøren, Lemvig Nissum Håndbold, også at nå denne gang. Arkivfoto: Morten Stricker
Der bliver hele 47-50 stande på Forårsmessen på Rednings-Ringen i Lemvig. Den finder sted i weekenden 2.-3. april og byder på et bredt udvalg af udstillere.

Lemvig: - Vi glæder os rigtig meget til Forårsmessen. Vi har en forventning om, at folk trænger til at komme ud til den slags begivenheder igen. Det skal nok bliver godt, siger Sten "Buus" Jensen fra Lemvig Nissum Håndbold.

Det er håndboldklubben, der er arrangør af Forårsmessen, der for anden gang finder sted på Rednings-Ringen i Lemvig. Det sker i den kommende weekend, 2.-3. april.

Den første Forårsmesse på Rednings-Ringen fandt sted i 2019, og både i 2020 og 2021 blev messen aflyst på grund af corona.

Annonce

Forårsmessen så dagens lys hos Lemvig Maskinforretning på Heldumvej, hvor den snart skulle vise sig at være en succes. Lemvig Maskinforretning blev siden til Anker Bjerre, og i 2019 ønskede maskinforretningen ikke længere at afvikle en forårsmesse. I stedet blev det håndboldklubben med Sten Jensen i spidsen, der overtog tøjlerne.

For et par uger siden havde han en forventning om, at der ville blive cirka 42 udstillere på messen. Men nu lander tallet i stedet på 47-50 udstillere.

Flere end forventet

- Nogle af udstillerne havde brug for lidt mindre plads end forventet, så derfor kunne vi have flere udstillere. Med 47-50 udstillere bliver der en mangfoldighed uden lige på messen. Det spænder meget vidt, siger Sten Jensen.

Han konstaterer samtidig, at det bliver nogle levende stande forstået på den måde, at der hovedsageligt er tale om salgsstande med mulighed for at gøre et godt køb.

- Forårsmessen er en handelsmesse, siger Sten Jensen.

Hovedparten af udstillerne kommer fra Lemvig Kommune.

Ved at flytte messen til Rednings-Ringen hos Annette og Peter Breinholt blev der plads til flere udstillere. Det store garageanlæg på Industrivej kan rumme betydeligt flere end de 20-22 udstillere, der var i maskinforretningen.

Annonce

Håber på 4000 gæster

- Det betød også, at vi kunne øge antallet af gæster. Ved den sidste messe hos maskinforretningen skønnede man, at der var 3500 besøgende. Jeg vil tro, at vi var over 4000 gæster ved den første messe på Rednings-Ringen, og vi bliver skuffede, hvis vi ikke også kommer over de 4000 besøgende denne gang, siger Sten Jensen.

Han tilføjer, at der er gode parkeringsmuligheder hos både Rednings-Ringen og i området generelt.

Det er muligt at købe kaffe og kage samt pølser, øl og vand til fordel for håndboldklubben, og der er gratis kaffe og rundstykker for gæsterne søndag kl. 10.


Annonce
Lokalavisen Lemvig

Kendt ejendomsmægler vender tilbage til Lemvig

Annonce
Lokalavisen Lemvig

Fra ATV til budcykel: Elever ankom i kreative køretøjer til gallafest

Annonce
Lokalavisen Lemvig

HF-elever rundede skoletid af med galla

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Søren Agger lavede Hole-in-one

Lokalavisen Lemvig

DcH Lemvig fik sin første danmarksmester i spor

Lokalavisen Lemvig

Store bededagskvæld på Kabbel

Lokalavisen Lemvig

Ny frisør må leve de første par måneder med tildækket facade

Lokalavisen Lemvig

Fire sogne udvider samarbejde og åbner fælles hjemmeside

Lokalavisen Lemvig

Forventer igen stor interesse for genbrugsmarked på havnen i Lemvig

Annonce