Annonce
Lokalavisen Lemvig

Fordelsbogen i butikkerne: Det er en win-win og en ekstra gang win...

Fordelsborgen 2021-2022 præsenteres af fra venstre salgschef Lars Thornvig, Mediehuset Lemvig, turist- og handelschef Mai Lindgaard, formanden for Lemvig-Thyborøn Handel & Turisme, Jesper Fruergaard, samt medierådgiver Mikkel Sjørup, Mediehuset Lemvig. Foto: Benny Gade.
Lemvig-Thyborøn Handel & Turisme udgiver Fordelsbogen i samarbejde med Mediehuset Lemvig, og her kan du hente masser af gode fordele og rabatter, når du handler i de lokale butikker i Lemvig og Thyborøn.

Lemvig/Thyborøn: Hvis du investerer blot 100 kroner i Fordelsbogen for Lemvig & Thyborøn, kan du sikre dig rabatter for et langt, langt højere beløb, og samtidig er du med til at støtte de lokale butikker.

- Det er en win-win-situation for kunderne og de handlende, og så kan du faktisk tilføje et ekstra win, fordi Lemvig-Thyborøn  Handel & Turisme også får en indtægt, som vi vil bruge til at gøre vore arrangementer endnu bedre til fordel for alle borgere i kommunen samt kommunes turister, siger turist- og handelschef Mai Lindgaard.

38 butikker er med i Fordelsborgen, og alle 38 steder kan du købe Fordelsbogen for de 100 kroner. Her får butikken selv de 50 kroner, mens de sidste 50 kroner går til Lemvig-Thyborøn Handel & Turisme, som så bruger dem til arrangementer.

Annonce

Når du har købt bogen, er der et særdeles godt tilbud fra hver af de 38 butikker. Hvor man ved den tidligere såkaldte 20'er-bog skulle have bogen med ind i butikken til underskrift, når man ville udnytte et tilbud, så kan du i Fordelsborgen nøjes med at tage en flap med, der kan rives ud af bogen, så det er meget lettere.

Tilbuddene er mangesidede og forskellige i de 38 deltagende butikker. Du kan glæde dig til at gå på opdagelse i butikkernes tilbud og planlægge dine indkøb, så du får store besparelser.

- Det er en tak til de mange trofaste kunder, vi har i de to byer. Vi vil gerne sige tak for støtten, fordi vi ikke ville kunne overleve uden den lokale opbakning. Butikkerne investerer i det her, fordi de gerne vil belønne kunderne, og fordi de gerne vil stimulere den lokale handel. Vi var selvfølgelig lidt betænkelige ved at introducere idéen, fordi vi ved, at der er butikker, der har haft det svært under corona-krisen og derfor er pressede. Men der har været en fantastisk opbakning til projektet, som vi glæder os til at sætte i søen.

Der er trykt 2000 eksemplarer, og arrangørerne håber naturligvis på, at der bliver udsolgt.

- Jeg kan næsten ikke forestille mig andet, når man tænker på, hvad man får ud af at købe bogen, siger Mai Lindgaard.

Mediehuset Lemvig er med i projektet.

- Vi har tidligere haft stor succes med et lignende tiltag i Struer, og vi vil gerne være med til at stimulere handelslivet i Lemvig og Thyborøn med denne idé. Idéen er taget godt imod, og det er vi glade for, siger salgschef Lars Thornvig, Mediehuset Lemvig.

Han glæder sig over, at man på denne måde får bundet handelslivet og kunderne i Lemvig og Thyborøn sammen.

- Det er til fordel for alle parter. Butikkerne beholder kunderne, som bare ved at købe bogen i en butik med det samme kan hente sig en stor rabat. Og så kan bogen jo bruges hele 38 steder, siger Lars Thornvig.

Tilbuddene i Fordelsbogen kan indløses helt frem til udgangen af april næste år, så der er god tid til at bruge bogen med dens tilbud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce