Annonce
Lokalavisen Lemvig

Foreningerne præsenterer sig

Lørdag den 19. september er der "Land- og Byfest" på arealet ved Alt-i-et Huset i Klinkby.  Arkivfoto
Annonce

Klinkby:  Klinkby skoledistrikt dækker over mange sogne og over et stort geografisk område - fra Bovbjerg til Gjellerodde - og det kan være svært at skabe sammenhold og at danne sig et overblik over foreningslivet og over hvad der findes af kultur- og fritidstilbud.

Det vil områdets foreninger nu råde bod på ved at holde "Land- og Byfest" lørdag 19 september på arealet omkring Alt I Et Huset.

Her håber arrangørerne at få synliggjort over for såvel fastboende som nytilkommere hvor meget spændende, der egentlig foregår rundt omkring i lokalområdet, og hvor mange muligheder der er for at engagere sig.

Programmet starter kl 14 med en friluftsgudstjeneste, og fra kl 15 er der så "foreningsmarked", hvor alle områdets foreninger og aktører får mulighed for at vise sig frem med udstillinger og aktiviteter. Og efter planen skulle der blive noget at komme efter, hvad enten man er til hoppeborge eller kunsthåndværk.

Eftermiddagen afsluttes med en festlig fællesspisning i Alt I Et Huset - med efterfølgende musikalsk underholdning med forskellige lokale kunstnere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lokalavisen Lemvig

Nu bygger vi bro

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Stilhed og pølser

Annonce