Annonce
Lokalavisen Lemvig

Forlænger samarbejdsaftale

Anne Mette carøe har forlænget samarbejdet med Lemvig GF resten af sæsonen. Privatfoto
Fysioterapeut Anne Mette Carøe og fodboldafdelingen i Lemvig GF fortsætter foreløbig samarbejdet resten af denne sæson
Annonce

LEMVIG: Det er velkendt, at sportsudøvere på topplan altid har en sundhedsektor til rådighed til skadesforebyggelse og udbedring af diverse skavanker.

Nu er Lemvig GF jo ingen eliteklub, men alligevel har fodboldafdelingen haft et samarbejde med fysioterapeut Anne Mette Carøe fra Lemvig Fysioterapi på Andrupsgade, så seniorspillere af begge køn hver tirsdag aften har haft mulighed for at konsultere en uddannet fysioterapeut.

- Klubben og ikke mindst seniorspillerne er utroligt glade for dette samarbejde, så derfor fortsætter vi i første omgang resten af denne sæson med ordningen, fortæller Carsten Løager Jensen fra klubbens seniorudvalg.

- Jeg kommer i klubben et par timer om tirsdagen for dels at forebygge skader og dels at afhjælpe de skavanker, som spillerne døjer med, fortæller Anne Mette Carøe.

- Mange spillere ved godt, hvad det handler om med for eksempel forebyggende træning, men de vil gerne bekræftes i, at de faktisk også gør det rigtige. Og i starten havde jeg stort fokus på de såkaldt gamle skader, mens det nu mere og mere handler om at tage eventuelle problemer i opløbet, uddyber hun.

Der er rigtig mange seniorer i fodboldafdelingen i Lemvig GF, og de er også blevet præsenteret for en inspirationsaften med idrætsfysioterapeut Majbritt Riiskær fra Lemvig Fysioterapi.

- Vi ser disse tiltag som væsentlige led i både at fastholde vores fodboldspillere, men også at tiltrække nye spillere, siger Carsten Løager Jensen.

Fællesspisning og en vaskeordning er andre tiltag, der medvirker til at styrke sammenholdet i fodboldafdelingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce