Annonce
Lokalavisen Lemvig

Forventer fuldt hus til bankoshow

Arrangørerne forventer fuldt hus, når der i begyndelsen af november igen er bankoshow i Lemvig Idræts- og Kulturcenter. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Lemvig: Der bliver fyldt godt op i Lemvig Idræts- og Kulturcenter, når det årlige bankoshow afvikles mandag 4. november.

FDF Lemvig, der arrangerer det årlige bankoshow i Lemvig Idræts- og Kulturcenter, regner med, at omkring 1000 spillere dukker op til årets spil, der som altid afvikles den første mandag i november.

- Vi dækker op som vi gjorde sidste år, hvor vi havde 1050 pladser, og hvor der var omkring 50 ledige pladser, siger Ole Margon fra FDF Lemvig.

Han har mærket en stor forhåndsinteresse for at være med til spillet. FDF Lemvig havde sat 25 fribilletter på højkant til spillet, og her har omkring 275 deltaget i konkurrencen om at vinde billetterne. Så mange konkurrencedeltagere har Ole Margon ikke oplevet tidligere år.

I modsætning til tidligere år bliver der i år mulighed for selskaber på mindst 15 og maksimalt 30 personer at reservere pladser, så man kan sidde samlet. Det kræver dog en ekstrabetaling til arrangørerne og at man har givet besked til arrangørerne via mail.

Men ellers vil arrangementet løbe af stablen efter den velkendte skabelon, hvor der mellem de enkelte spil vil være forskellige showelementer.

Lige som tidligere år er det Banko-Carl Christensen, der i samarbejde med sine kompagnoner, Brian og Fætter kommer til at stå for afviklingen af spillet.

FDF Lemvig har igen i år fået stor opbakning fra erhvervslivet i Lemvig til præmierne. Der er blandt andet mulighed for at vinde ure og smykker til en værdi af 3500 kroner ved det kinesiske lotteri, lige som der igen er mulighed for at vinde en el-cykel i et lotteri, der sælges ved indgangen.

Ved sidste års spil luftede arrangørerne stemningen blandt spillerne om, hvorvidt man skal fastholde mandag aften til bankospillet eller om det fremover skal afvikles i en weekend.

Men Ole Margon regner med, at FDF Lemvig i første omgang holder fast i at afvikle spillet mandag aften.

- Vi har gået og noteret os fordele og ulemper ved at flytte til en søndag. Lige nu hælder vi dog til, at vi spiller om mandagen, da vi har mange frivillige, der skal hjælpe til ved arrangementet, og det passer dem bedst på en hverdagsaften, da vi blandt andet selv står for borddækningen til spillet. Så det vil forbavse mig, hvis vi ikke også næste år afvikler spillet mandag aften, siger Ole Margon.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce