Annonce
Lokalavisen Lemvig

Frivillig har hjulpet butik  gang: Det har været træls at undvære købmanden

Der skal kigges nøje efter på prisskiltene, når Mona Skovgaard skal få dem placeret rigtigt i den nye købmandsforretning i Ramme. Foto: Jesper Lundsgaard
Annonce

Ramme: Der bliver kigget på stregkoder og set på tal. For varer og prismærker skal passe sammen i den nye købmandsforretning i Ramme.

Mona Skovgaard er en af den gode håndfuld frivillige, der denne formiddag giver en hånd med til de sidste forberedelser, før den nye forretning i byen kan åbne på fredag. Dagens opgave for hende er at sætte de såkaldte hyldeforkanter på hylderne, så kunderne kan se prisen på varerne.

- Vi er nødt til at stå sammen her i byen og bakke op om det vi har, for vi har manglet en købmandsforretning, siger hun, mens hun er i gang med at finde de rigtige prisskilte til chipsposerne, der allerede er sat på hylderne.

- Samtidig er det også hyggeligt at være her, og hvis der ikke var nogle frivillige til sådanne opgaver, så blev de nok ikke lavet, siger hun.

Det er dog langt fra første gang, Mona Skovgaard har taget turen til forretningen for at give en hånd med. Det meste af hendes frivillige indsats med at få genetableret forretningen i byen har dog ligget på førstesalen, hvor der ligger en lejlighed. Den er lige som forretningen blevet renoveret og moderniseret, og Mona Skovgaard har lagt en del timer i renoveringen.

Annonce

Det er blevet supergodt

Hun glæder sig til, at det igen bliver muligt at smutte ned om hjørnet for at handle.

- Det har været træls at mangle en købmand her i byen, for hvis vi har manglet en liter mælk eller noget andet, har vi været nødt til at køre til Lemvig for at hente det, siger hun, mens hun tager et kig på forretningen. Den er stadig halvtom, men i løbet af de kommende dage vil hylderne blive fyldt med de varer, der hører sig til i en købmandsforretning.

- Jeg synes, det er blevet supergodt hernede, men der er også blevet brugt uendeligt mange timer af mange frivillige, og havde de ikke gjort det, var det nok heller ikke blevet så godt, siger Mona Skovgaard.

Selv om forretningen åbner på fredag regner hun ikke med, at hun er færdig som frivillig i butikken.

- Det kan da godt være, de får brug for at der bliver vasket gulv hernede en gang i mellem. Og lidt frivilligt arbejde kan man jo altid lave, siger Mona Skovgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Klumme: Golden Moments

Annonce