Annonce
Lokalavisen Lemvig

Fyr-frivillige talte strategi

65 af Bovbjerg Fyrs frivillige var samlet til strategimøde. Pressebillede
Annonce

Bovbjerg: Efter en lang januar med hovedrengøring og maling, hvor de frivillige kun afbrudt af fælles frokoster og kaffedrikning har svinget spande, klude, koste og pensler i stor stil, slog Bovbjerg Fyr igen dørene op til cafe, butik og udstillinger lørdag den 1. februar.

Samme dag samledes 65 af de frivillige og ansatte til et fællesmøde, hvor hele organisationen debatterede frivillighed og fremtid. Hvert udvalg havde fået tildelt et antal minutter til at fortælle om deres respektive arbejdsindsats for 2019 og planer for 2020. Målsætninger og de midler, udvalgene følger for at nå til målene, blev vendt og drejet.

Efter en kort frokostpause blev deltagerne delt op i grupper, der blandt andet fik til opgave at komme med forslag til nytænkning og forandringer i det frivillige arbejde. Der blev snakket om, hvordan cafevagterne kan aflastes i de travle perioder. For nogle er en cafevagt i sommeren en udfordring, mens andre for alt i verden ikke vil undvære det sus, det giver, når man sammen har rigtigt travlt og mærker, at man får noget fra hånden.

Der kom mange konklusioner på dagen, men den vigtigste var nok, at det var tydeligt, hvor højt værdsat fællesskabet er for samtlige frivillige.

- Jeg glæder mig hver gang, jeg sætter mig i min bil og kører til fyret, for det er så hyggeligt og givende at være sammen med alle de skønne mennesker, der kommer der, siger Marie Fløe, der kører fra Holstebro, hvor hun bor, for at tage cafevagter på fyret og fortsætter:

"Når jeg så kører hjem igen, så er jeg næsten endnu mere glad og fyldt af energi".

Fyrmoster Lene Christiansen, der havde planlagt dagen, samlede de små lapper papir og noter, som var blevet til i løbet af dagen – gode ”guldkorn”, som nu tages med i planlægningen af fyrets kommende år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce