Annonce
Lokalavisen Lemvig

Gør forandringer til en leg

Jacob Søndergaard kommer til Nørre Nissum med et underholdende og givende foredrag om at få viljen til at ændre på vaner. Pressefoto
Annonce

Nørre Nissum: Onsdag den 15. januar 2020 kl. 19.00 skaber Østhallen rammerne for et underholdende foredrag "Den ubrydelige Vane" med Jacob Søndergaard, Foredragsholder & Sundhedsrådgiver, Kropsmekaniker & Hjernegymnast.

Er det ikke bare et spørgsmål om at ville det nok, når man vil ændre på vanerne? Alle ved, at man får langt mere energi og mindre sygefravær. Hvorfor så ikke bare begynde at spise flere grøntsager og motionere?

De fleste tror, at de mangler viljestyrken, eller at det er svært at komme i gang. Svaret på det første er korrekt. De mangler viljestyrken. Det er de i hvert fald overbeviste om!

Men er det i virkeligheden strategien, der anvendes, når man skal starte noget, som er uhensigtsmæssigt? Ender man så at sige med at drive rovdrift på sin viljestyrke?

Jacob Søndergaard tager jer gennem en interessant rejse i motivationspsykologien og redegør for de største myter inden for forandring.

Hvorfor er det svært at skabe forandring og sundere levevaner?

Hvilken indflydelse dine relationer og din arbejdsplads har på hvor sundt du kan håndtere at leve?

Hvor lidt skal der i virkeligheden til for at få skabt momentum?

Dette er blot et udpluk at det indhold, Jacob Søndergaard tager dig igennem.

Foredraget vil involvere simple anvisninger på sund og nærende mad og en række praktiske øvelser, så alle mærker, hvor let det kan være at gøre en mærkbar forskel for sig selv og sin krop.

Indholdet bliver underbygget af case-historier fra bl.a. tv-programmet "Rigtige Mænd", som gør det let at identificere sig selv med de mere langhårede teorier.

Undervejs giver Jacob Søndergaard simple strategier til, hvordan man får lettere ved at skabe momentum, så forandring bliver en leg. Især i en travl hverdag med familie, arbejde og venner.

Billetterne til foredraget koster kun 175,- stykket og kan købes på GNIF.dk og Østhallen.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce