Annonce
Lokalavisen Lemvig

Gavekort for 1,5 millioner kroner venter på at blive brugt i Lemvig og Thyborøns butikker

Handels- og eventchef Mai Lindgaard: Ved at indløse gavekortene støtter man de lokale butikker. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Gavekort for 1,5 millioner kroner venter på at blive brugt i Lemvig og Thyborøns butikker. Først når de bliver indløst, kommer de butikkerne til gavn.

Lemvig/Thyborøn: Hvis du har et gavekort til butikkerne i Lemvig eller Thyborøn liggende i skuffen, så vil det være en god idé at bruge det nu.

De lokale butikker er som bekendt åbne igen efter over to måneders nedlukning, og de har brug for omsætning for at få rettet op på økonomien.

Sparxpres håndterer gavekort til handelslivet i hele Danmark, og herfra oplyser man, at der ligger gavekort til en samlet værdi af 1,5 millioner kroner til butikkerne i Lemvig og Thyborøn.

- Gavekortene kommer først de lokale butikker til gavn, når de bliver indløst, så derfor opfordrer vi til, at de bliver brugt og man på den måde støtter de lokale butikker, siger Mai Lindgaard, der er handels- og eventchef i Lemvig Kommune.

Hvad enten gavekortene er udstedt i Lemvig eller Thyborøn, kan de bruges til butikkerne i begge byer.

Hvis man har et gavekort liggende i skuffen, men her i tvivl om beløbet, så kan man tjekke det på Lemvig Handels hjemmeside på lemvighandel.dk.

Annonce

Skal bakke op

- Store dele af den danske detailhandel blev lukket inden jul, og siden da har det ikke været muligt at hverken bytte julegaver eller gøre brug af alle de gavekort, der blev givet i julegave. Det betyder, at der på gavekortfronten i hele Danmark er en værdi på flere hundrede millioner kroner, der venter på at blive indløst i butikkerne – og med genåbningen af dele af handelslivet er det nu, vi skal bakke op om de butikker, vi ikke vil undvære igen i fremtiden, siger Benny Jensen, der er kundechef hos Sparxpres.

Han fortsætter:

- Gavekort er en god mulighed for at støtte den lokale handel i en tid, hvor mange butikker er hårdt ramte efter nedlukningen. Det er nu, de lokale butikker har brug for vores støtte, og ved brug af gavekort er der mulighed for, at støtte de fysiske butikker og endda uden at skulle have penge op af lommen. Isoleret set kan det enkelte gavekort ikke flytte det store, men sammen kan vi være med til at gøre en forskel for, at vi har vores butikker på den lange bane.

Mai Lindgaard opfordrer ligeledes til at støtte butikkerne, så der igen kommer gang i det lokale handelsliv.

- Sammen kan vi give hjulene et skub i den rigtige retning og sikre, at vi også kan købe vores julegaver lokalt næste gang, siger Mai Lindgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce