Annonce
Lokalavisen Lemvig

Genbrugsbutik uddelte 293.000 kroner

Genbrugsbutikken på Østergade i Lemvig, der drives af Lemvig Y'sMenette Club og Lemvig Y's Mens Club. Privatfoto: Kristen Vahr Sørensen
Annonce

Lemvig: Lemvig Y´S Menette Club og Lemvig Y´S Men´s Club, har igen gang i genbrugsbutikken på Østerbjerg i Lemvig, og det er med til at styrke det sociale arbejde. Forretningens overskud bliver hvert år uddelt, og i det seneste regnskabsår, der gik til 1. april, blev der uddelt 293.000 kroner. Som andre butikker lukkede den 11. marts på grund af covid-19, så derfor manglede tre ugers handel for at komme over de 300.000 kroner.

Forretningen er også begyndt at bruge facebook, hvor man hver torsdag/fredag sætter varer til salg.

Lemvig Y´S Menette Club og Lemvig Y´S Men´s Club støtter især foreninger for børn og unge og sociale projekter. Halvdelen af midlerne er uddelt lokalt, i Lemvig Kommune. Den har også som tidligere år kørt to læs humanitær hjælp til en Y´S Men’s venskabsklub i Letland, der sørger for uddeling til dem, der trænger mest.

Y´S Men og Y’s Menette bevægelsen er verdensomspændende. En del af vores overskud, går til støtte og hjælp forskellige steder i verden. Noget sammen med missionsselskaber.

Arbejdet med indsamling- klargøring og salg sker af de godt 60 medlemmer i de to klubber.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

De syngende gæster

Annonce