Annonce
Lokalavisen Lemvig

Gratis foredrag med Karen Fastrup på biblioteket

Forfatteren Karen Fastrup er også psykisk syg og har brugt det i sin seneste bog "Hungerhjerte", som hun holder foredrag om på Lemvig Bibliotek. Pressefoto
Karen Fastrup beskriver sig selv som psykisk syg, forfatter og et helt almindeligt menneske
Annonce

Lemvig: Det er en barsk og ærlig historie, forfatter Karen Fastrup bærer rundt på og har nedfældet i sin autofiktive roman "Hungerhjerte".

Flere gange har hun været indlagt på psykiatriske afdelinger, og blandt andet det holder hun foredrag om på Lemvig Bibliotek torsdag den 20. februar.

Foredraget er gratis at høre. Man skal blot hente en billet på biblioteket eller på bibliotekets hjemmeside. Gør man det, er man sikret et rørende indblik i et helt almindeligt liv, der pludseligt blev ramt af sygdommen borderline. På sin hjemmeside beskriver Karen Fastrup oplevelsen sådan:

- Fra den ene dag til den anden var min verden blandt mennesker med forskellige psykiatriske diagnoser, skizofreni, bipolar lidelse, borderline, og jeg oplevede ting – også i og med mig selv – der var så anderledes og smertefulde og faktisk også morsomme og rørende, at jeg allerede på andendagen tænkte: Her har jeg adgang til et stof, ikke mange romanforfattere har adgang til. Det må bruges. Jeg skrev ikke noget ned, det kunne jeg ikke, men jeg registrerede og huskede.

Foredraget på biblioteket begynder klokken 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Stilhed og pølser

Annonce