Annonce
Lokalavisen Lemvig

Håndboldklub mangler folk til bestyrelsen

Moderklubben Lemvig Nissum JHåndbold mangler to medlemmer til bestyrelsen. Arkivfoto
Det er Lemvig Nissum Håndbold, der skal holde ekstraordinær generalforsamling for at finde to bestyrelsesmedlemmer
Annonce

LEMVIG: Mandag den 2. september afholdt Lemvig Nissum Håndbold den ordinære generalforsamling, hvor der blandt andet skulle findes fire nye bestyrelsesmedlemmer.

- Vi fik desværre kun valgt to nye ind og står derfor nu i den situation, at vi bliver nødt til at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling, da vi stadig mangler to personer til bestyrelsen. Vi har en god og sund klub med over 200 medlemmer i børneungdomsafdelingen og 50 medlemmer i seniorafdelingen samt et godt og givtigt samarbejde med Lemvig Thyborøn Håndbold, der er vores professionelle overbygning på moderklubben NNFH – med det nye navn Lemvig Nissum Håndbold, fortæller Anne Marie Hauskov fra bestyrelsen.

- Vi vil rigtig gerne opfordre alle forældre til børn, der spiller håndbold, og andre, der har en tilknytning til håndbold eller bare nogen, der har en interesse i være med til at udvikle mulighederne for vores unge håndboldspillere i Lemvig og omegn, så vi stadig kan tilbyde håndbold i lokalområdet fremadrettet.

Den ekstraordinære generalforsamling afholdes torsdag den 19. september kl. 20.00 i klublokalet i Lemvig Idræts- og Kulturcenter.

Hvis man er nysgerrig på at vide, hvad det vil sige at sidde i en bestyrelse, hvor meget tid, man skal regne med at bruge, og hvilke opgaver, man skal bidrage med, er man velkommen til at kontakte de nuværende bestyrelsesmedlemmer eller møde op til den ekstraordinære generalforsamling. Det er Anne Marie Hauskov, Sten Jensen (Buus), Kristian Vinther, Anders Kalsbøl og Gitta Visholm Worm.

- Man kan også skrive en besked til os på vores facebookside ”NNFH Lemvig”. Vi tager glædeligt og behjælpsomt imod nye medlemmer! Situationen er på nuværende alvorlig for klubbens fremtidige eksistens. Vi ses den 19. september kl. 20.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce