Annonce
Lokalavisen Lemvig

Handelschef: Det er nemt at købe firmajulegaver lokalt

Handels- og eventchef Mai Lindgaard: Det er nemt og overskueligt at købe firmajulegaverne lokalt. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Ifølge handels- og eventchef Mai Lindgaard er der mange muligheder for at købe firmajulegaverne lokalt.

Lemvig: - Vi understreger gang på gang vigtigheden af at handle lokalt, og det er der heldigvis også mange lokale virksomheder, der gør, når det drejer sig om julegaver til medarbejderne, siger Mai Lindgaard, der er handels- og eventchef i Lemvig Kommune.

Men hun er dog ikke sikker på, at alle er klar over de muligheder, der ligger rent lokalt for at købe julegaver til medarbejderne.

- For lokale virksomheder skal det helst være nemt at købe julegaver til medarbejderne - hvilket jeg godt kan forstå - og så er der måske nogen, der vælger de landsdækkende gaveløsninger, som det vrimler med i virksomhedernes mailbokse, siger Mai Lindgaard.

- Men det er også nemt at vælge de lokale butikker til at stå for firmajulegaverne, siger Mai Lindgaard og henviser til blandt andre Sportigan og de syv lokale butikker bag vestkystgaven.dk, der begge er omtalt på disse sider.

Nemt og overskueligt

Hun tilføjer, at der selvfølgelig også kan tænkes en lang række andre løsninger.

- Man kan jo udvælge en butik, og så få et gavekort til den pågældende butik. Der er også mulighed for at få bygavekortet til butikkerne i både Lemvig og Thyborøn, siger Mai Lindgaard.

Så på den måde kan lokale julegaver også være en nem og overskuelig løsning.

- Den nemme løsning findes i egen baggård - det er nemt og overskueligt, og de indpakkede julegaver kan leveres hos firmaet, siger Mai Lindgaard.

Det er tilladt at give et gavekort som julegave - uden at det beskattes - så længe gavekortet ikke kan ombyttes til kontanter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lokalavisen Lemvig

Ny forårsbebuder

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce