Annonce
Lokalavisen Lemvig

Harboøre Centeret slår dørene op til ny cafe

Halinspektør Louise Vrist er sammen med køkkenleder Ellinor Holm klar til at slå dørene op for Cafe Blæst. Privatfoto: Harboøre Centeret
Nyt cafemiljø skal være med til at sikre hyggelige oplevelser for gæster, der ikke kommer i hallen for at dyrke idræt

Harboøre: Torsdag 29. april bliver en mærkedag for Harboøre Centeret.

Det bliver åbningsdagen for Cafe Blæst, der er centrets nye og forbedrede cafeområde. Det er blevet ombygget i de seneste måneder, hvor store dele af centret har været lukket på grund af coronarestriktionerne.

Halinspektør Louise Vrist har sammen med resten af centrets ledelse gennem lang tid haft et ønske om at få et mere hyggeligt cafeområde, så gæster der ikke nødvendigvis kommer for idrættens skyld, også kan få en hyggelig oplevelse.

Annonce

- Det bliver dejligt at komme i gang igen, og vi glæder os til at vise vores nye og forbedrede caféområde frem, siger Louise Vrist i en pressemeddelelse. Hun tilføjer, at cafeen vil være åben for takeaway-mad, catering og bordbestilling.

Der er adgang fra cafeen til den nye store terrasse, der blev anlagt udendørs for et par år siden, og indendøre er der blevet skabt et hyggeligt miljø.

Ud over at skulle servicere lokale og turister med en god cafeoplevelse, er Cafe Blæst også et omdrejningspunkt for et projektet Smag På Harboøre, som Harboøre Centeret starter op i samarbejde med Jyllands-Akvariet i Thyborøn. Her vil man få en tur i traktorbus rundt i Harboøre, hvor man undervejs vil få forskellige smagsprøver på lokale fødevarer. Forretten bliver serveret i vandkanten, og turen bliver afsluttet i Harboøre Centeret, hvor der vil være fisketapas.

Midlerne til ombygningen af Cafe Blæst er kommet i stand gennem støtte fra LAG Lemvig Ringkøbing Skjern, der i støtten også har inddraget Smag På Harboøre-projektet. Også Erhvervsstyrelsen har bidraget med midler til projektet.

- Vi er meget taknemmelige for, at LAG støtter projekter af denne karakter. Det gør, at vi netop kan følge med tiden, fremme væksten og give de oplevelser vores gæster efterspørger. Café Blæst har fået et ansigtsløft og giver centeret et helt andet indtryk, hvilket jeg er sikker på vil blive positivt mødt, siger halinspektøren i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Ny forårsbebuder

Annonce