Annonce
Lokalavisen Lemvig

Heino Hansen: Dejligt at Thyborøn er frisk på stand up

Stand up-komikeren Heino Hansen optræder på Æ' Kanal fredag den 28. februar. Det er første gang, at Thyborøn-værtshuset har stand up på programmet. Arkivfoto
Fredag den 28. februar kan man opleve stand up-komikeren Heino Hansen på Æ' Kanal i Thyborøn. Aftalen kom i stand for blot 14 dage siden.
Annonce

Thyborøn: - Jeg glæder mig til at lave stand up i Thyborøn, og jeg glæder mig også til togturen med VLTJ fra Lemvig til Thyborøn - toget, som Tørfisk synger om, siger stand up-komikeren Heino Hansen.

Fredag den 28. februar kl. 20 kan han opleves på Æ' Kanal i Thyborøn. Det er første gang, at værtshuset i Bredgade kan byde sine gæster på stand up.

Aftalen mellem Æ' Kanal og Heino Hansen er kommet i stand med kort varsel. Heino Hansen deltog i et radioprogram på The Voice, hvor han gjorde reklame for sit stand up-show "Heino i Hegnet". "Bjarne fra Lemvig" ringede ind til radioprogrammet og sagde, at Heino Hansens show var noget lort, som han bestemt ikke kunne anbefale folk at se.

- Det gav efterfølgende mange kommentarer på Facebook. En af dem lød på, at jeg jo kunne komme til Thyborøn, og så kunne jeg se, om jeg også kunne være sjov dér. For i Thyborøn har man også humor. Vedkommende havde en kontakt til Æ' Kanal. Den slags kommentarer fører normalt ikke til noget, men jeg tog han på ordet og sagde, at jeg var frisk på at komme til Thyborøn. Sådan kom aftalen i stand. Det er dejligt, at Thyborøn er frisk på noget stand up, siger Heino Hansen.

Da aftalen var i hus, skulle københavneren Heino Hansen til at finde ud af, hvor Thyborøn ligger.

- Det ligger jo nærmest i England. Jeg har ikke noget kørekort, så jeg rejser med det offentlige hele vejen. Det tager syv-otte timer. Men jeg skal have det hele med. Jeg har booket et værelse på Thyborøn Hotel. 13 af de 14 værelser var ledige, så jeg er spændt på, hvem den anden er, siger Heino Hansen.

Han har fået oplyst, at der er plads til 70 tilhørere i Æ' Kanal, og at det går godt med billetsalget.

- Det er jo lidt af et vådeskud at tage til stand up i Thyborøn. Jeg aner ikke, om jeg overhovedet kan sælge billetter i Thyborøn. Men det lader til, at det går meget godt, siger Heino Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce