Annonce
Lokalavisen Lemvig

Heksebørnenes mor gæster 18b

Heksebørnenes mor - alias Anja Ringgren Lovén - holder to foredrag i 18b torsdag den 3. september. Hele billetindtægten går ubeskåret til Din Nødhjælp. Arkivfoto
Annonce

Harboøre: Torsdag den 3. september kan man opleve heksebørnenes mor på kultur- og spillestedet 18b i Harboøre.

Hun hedder Anja Ringgren Lovén, og det handler om hendes kamp for at redde børn, der i Nigeria bliver beskyldt  for at være hekse - en beskyldning, der for nogen af børnene er ensbetydende med døden.

- For et par år siden så jeg et tv-program med Anja Ringgren Lovén og hendes kamp for heksebørnene. Det program satte sig fast i mig - både som et smertens barn og som en kæmpe inspiration, siger indehaveren af 18b, Helle Langer.

Det er organisationen Din Nødhjælp, der står bag Anja Ringgren Lovéns kamp for heksebørnene.

- Siden jeg hørte om Din Nødhjælp, har jeg tænkt, at hvis jeg fik en chance, så vil jeg gøre noget. Nu har jeg en scene, og Anja har sagt ja til at komme, og så kommer der forhåbentlig en stor flok, som vil høre et foredrag af verdens mest inspirerende menneske, siger Helle Langer.

For at imødekomme corona-restriktionerne bliver der to foredrag med heksebørnenes mor torsdag den 3. september. Det er henholdsvis kl. 17 og 20. Der er udsolgt til sidstnævnte.

Billetprisen er minimum 150 kroner. Men man må gerne betale mere. Hele billetindtægten går nemlig ubeskåret til Din Nødhjælp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Klumme: Golden Moments

Annonce