Annonce
Lokalavisen Lemvig

Hjælp Lemvig Bibliotek med at blive endnu bedre

I øjeblikket er analysefirmaet Moos-Bjerre i gang med sidste del af en stor brugerundersøgelse af Lemvig Bibliotek - derfor kan du som låner muligvis modtage en mail, hvor du bliver bedt om at tilkendegive din mening om det lokale bibliotek. Arkivfoto
Annonce

Lemvig: Hvis der dukker en mail op i indbakken fra Lemvig Bibliotek, er det fordi, man har fået muligheden for at tilkendegive, hvad man synes om biblioteket.

Netop i disse dage gennemfører biblioteket og analysefirmaet Moos-Bjerre sidste del af en stor brugerundersøgelse, hvor tilfældigt udvalgte lånere bliver spurgt om deres brug af biblioteket og bogbussen.

”Har biblioteket de bøger, blade, cd’er, film og spil, som du har lyst til at låne? Møder du imødekommende medarbejdere? Giver biblioteket dig de kulturelle input og oplevelser, du har brug for? Hvad kan biblioteket gøre bedre?”

Det er blot nogle af de spørgsmål, man bliver mødt med i spørgeskemaet, som tager omkring ti minutter at besvare.

Undersøgelsen kan give svar på, hvad forskellige brugergrupper, for eksempel børnefamilier, unge eller ældre, sætter pris på, og hvad der skal være særligt fokus på under og efter coronasituationen.

Besvarelserne er fuldstændigt anonyme, så biblioteket ved ikke, hvem deltagerne er med mindre, de selv skriver det.

- Vi håber, at så mange som muligt vil bruge nogle minutter på at svare på spørgsmålene. Vi er klar over, at folk måske ikke har lyst til at komme direkte til os med kritik og ønsker om forbedringer og ændringer, selv om de altid skal være meget velkomne. Her har de muligheden for at sidde hjemme i ro og mag og fortælle os, hvad de har brug for, siger bibliotekschef Lone Krøgh.

Deltagerne i undersøgelsen deltager i lodtrækningen om biografbilletter, og det endelige resultat fra undersøgelsen kan ses på bibliotekets hjemmeside i februar eller marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce