Annonce
Lokalavisen Lemvig

Hjælp Lemvig Bibliotek med at rydde op

Hvis man har reserveringer på Lemvig Bibliotek, men ikke ønsker at få bragt bøgerne ud, vil biblioteket gerne have besked om det. Arkivfoto

Lemvig: Reolen med bøger til afhentning på Lemvig Bibliotek bugner af bøger, der har stået der, siden biblioteket måtte coronalukke midt i december.

Nu beder personalet om borgernes hjælp til at få ryddet op og få bøgerne i omløb igen.

Biblioteket har nemlig en mistanke om, at mange har glemt, at de har noget stående på hylden. Det kan de let tjekke ved at logge ind på www.lemvigbibliotek.dk med deres personnummer og adgangskode til biblioteket og så tjekke under ’Reserveringer klar til afhentning’.

Er man ikke interesseret i at få bøgerne bragt ud, så vil det være en stor hjælp for biblioteket, hvis man skriver en mail til bibliotek@lemvig.dk med afhentningsnumrene og beder om at få bøgerne pillet af reolen.

- Vi har et nummersystem, der går til 1999, og her er vi allerede ”nået rundt” i hvert fald én gang. Der er bøger og blade, der har stået stille på reolen siden midt i december, hvor vi skulle coronalukke, så det ville være dejligt at få dem i omløb igen eller at få dem sendt retur til de biblioteker, de blev bestilt fra, hvis folk alligevel ikke ønsker at få dem længere, lyder det fra bibliotekets kommunikationsmedarbejder Sofie S. Yderstræde.

Hvis man bliver opmærksom på, at man har noget stående til afhentning på biblioteket og man gerne vil have tingene bragt ud her under coronalukningen, kan man bestille en bogpose på hjemmesiden under ”Bøger to-go”.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce