Annonce
Lokalavisen Lemvig

Humørklubben starter igen - nu med vandgymnastik

Henning Nielsen, formand Humørklubben Thyborøn
Annonce

Thyborøn: Humørklubben i Thyborøn starter  med fuld styrke efter ferien og nu med vandgymnastik på programmet.

- I Humørklubben glæder vi os som alle andre over, at der er så meget styr på covid 19, at Danmark nu er på vej tilbage til normale tilstande. Det har været en træls tid ikke mindst for vore medlemmer, som jo er ældre og pensionister og deriblandt også mange enlige. Vore udendørs aktiviteter såsom petanque, krolf og krocket har vi i nogen tid kunnet gennemføre, selvfølgelig med behørig afstand og overholdelse af de nødvendige forholdsregler, siger formand Henning Nielsen

De indendørs aktiviteter  har været lukket helt ned siden den 11. marts.

- Dem har vi valgt at vente til august med at starte. Til den tid er Thyborøns nye vandkulturhus, Vandwærket, indviet og i gang, og vi kan derfor tilbyde en ny aktivitet til vore medlemmer, nemlig vandgymnastik. - Vi har fra Velux Fonden fået bevilget penge til vandgymnastik redskaber, så alt skulle være klar til at starte 7. september.

- Vandgymnastik er godt for folk med gener i for eksempel ryg og led. Træning i vand er skånsomt, fordi vandets opdrift letter belastningen på led og muskler. Det føles ikke hårdt, selv om man godt kan blive lidt øm i starten. Alligevel er vandtræning effektivt, da vandet giver musklerne modstand og gør dem stærkere, siger Else Nielsen, som skal lede vandgymnastikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Stilhed og pølser

Annonce