Annonce
Lokalavisen Lemvig

Indretter selfiestudio i tomt butikslokale i Lemvig

Lemvig Handels selfiestudio kommer til at ligge i det tomme butikslokale i Vestergade, hvor tøjbutikken Hashtag senest har ligget. Foto: Allan Damgaard
Annonce

Lemvig: Hvis du trænger til en pause på indkøbsturen i Lemvigs gågader, kan du passende slå et smut omkring Lemvig Handels nye selfiestudio i Vestergade, der vil være åbent fra nu og indtil jul.

Det vil nok især være aktuelt, hvis du har mindre børn, der har behov for et afbræk på turen rundt til byens butikker.

Og det vil selvfølgelig også være aktuelt, hvis du skal have taget billeder af enten dine børn eller dig selv og dine børn.

Selfiestudiet bliver indrettet i det tomme butikslokale i Vestergade, der senest har huset tøjbutikken Hashtag. Det ligger lige ved siden af Vinspecialisten.

- I nogle perioder vil det være ubemandet - i andre vil det være bemandet, siger Mai Lindgaard, der er handels- og eventchef i Lemvig Kommune.

Det er hende, der har fået ideen til et selfiestudio.

- Ideen stammer egentlig fra en ferie for alle-messe i Herning. Her så jeg, at et rejsebureau havde lavet en strand med liggestole, hvor man kunne blive fotograferet, siger Mai Lindgaard.

Der bliver to "foto-kulisser" i selfiestudiet. Den ene bliver en fornem "kongestol" med rødt stof og guldkant. Den anden bliver mere naturagtig.

- Der vil desuden være nogle aktiviteter i den periode, hvor der er bemanding på. Her vil man for et beskedent beløb kunne lave billedrammer, karklude med print på og krus, siger Mai Lindgaard.

Ifølge corona-reglerne må der være 10-12 personer ad gangen i det nye selfiestudio.

- Vi forventer, at folk selv kan styre antallet af personer i lokalet. Vores erfaring siger os, at den slags er folk ganske gode til, siger Mai Lindgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce