Annonce
Lokalavisen Lemvig

Indsættes i fire kirker på samme dag

Heidi Røn skal indsættes som sognepræst søndag 4. april i Fjaltring, Trans, Ferring og Vandborg Kirker. Pressefoto: Thomas Heie Nielsen
37-årige Heidi Røn indsættes samme dag i fire kirker langs med havet

Vandborg: Søndag den 4. april, Påskedag, bliver den nye præst, Heidi Røn, indsat ved fire indsættelsesgudstjenester samme dag. Det sker i de fire "hav-sogne" Fjaltring, Trans, Ferring og Vandborg.

Heidi Røn, der er 37 år, er allerede flyttet ind i Vandborg Præstegård med sine to drenge.

- Det er med stor glæde, vi tager imod Heidi Røn, siger Niels Christian Lind formand i Ferring, og Arne Noe formand i Vandborg fortæller videre:

- Siden Margrethe Bendtsen flyttede ud af præstegården er stillingen af biskop Henrik Stubkjær blevet gjort til en halvtidsstilling, hvilket vi har accepteret. Med Heidi Røns ansættelse er vi godt betjent trods reduceringen. Vi er sikre på, at Heidi Røn er den rette til at fylde stillingen ud, så vi glæder os til at tage imod hende påskedag.

Indsættelsesgudstjenester

Heidi Røn indsættes samme dag, 4. april, i alle fire kirker. Indsættelsesgudstjenesterne foregår:

kl. 9.00 i Ferring

kl. 10.30 i Trans

kl 14.00 i Vandborg

kl. 15.30 i Fjaltring Kirke.

Det er provst Ole Rasmussen, der forestår indsættelseshøjtidelighederne, hvor han efter en indsættelsestale oplæser biskop Henrik Stubkjærs kollats. Trods tidsbegrænsningen på en halv times gudstjeneste hvert sted, bliver der dog også tid til at høre Heidi Røn holde sin påskeprædiken.

På grund af corona-restriktioner må der kun være et begrænset antal deltagere i kirkerne. Derfor skal man i Fjaltring og Trans hente gratis adgangsbillet hos købmanden i Fjaltring. I Vandborg reserverer man plads hos Brigitte Andersen til.: 2420 5606, og i Ferring hos Birgit Klose tlf.: 4073 8550.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce