Annonce
Lokalavisen Lemvig

Ingen sommer uden Open by Night

Igen i år - for 17. gang i træk - er der Oben by Night i Fjaltring. Arkivfoto
Og det handler naturligvis om landsbyen Fjaltring, der for 17. år i træk inviterer til en hyggelig aften ved købmanden
Annonce

FJALTRING: Ingen sommer uden Open by Night i Fjaltring!

Sådan har det nu været 16 år i træk, så dette års festaften er altså den 17. i rækken. For at det skal være nemt at huske, besluttede man allerede i 2003, at "Fjaltring Open by Night" finder sted den anden fredag i august - i år altså fredag den 9. august fra kl. 18.00.

Datoen har gennem årene vist sig at være rigtigt set, da der - endnu - aldrig har været regnvejr på aftenen.

- Det har regnet omkring os i både Bøvlingbjerg og Trans, siger de i Fjaltring, men aldrig her!

Til gengæld har der et par gange blæst "en pelikan" gennem Vestermøllevej og torvet foran købmanden, men det er man jo mere eller mindre vant til på disse kanter, så det slår ingen skår i glæden over at samles omkring arrangementet.

Konceptet er "same procedure as every year", og da de fleste efterhånden kender både Fjaltring og programmet - og synes om det - så er der jo ingen grund til at lave væsentligt om på det.

Dog kommer der hvert år et par små nyheder til, og nye boder foran forretningen skyder op. Det bliver mere og mere populært at have sin egen lille bod med et eller andet spændende, og i år vil sikkert ikke være nogen undtagelse!

Er der mon i år ny underholdning på blokvognen, som jo til dagligt er Friskolens udflugtsvogn?

Finder købmanden på nye tilbud og tiltag? I år har vi jo fået en ny købmand som chefdirigent i butikken, så gad vide om det ikke kaster et par artige overraskelser af sig!?

Kan man også i år vinde et ophold for en hel familie på et af Danmarks Danhostel Vandrerhjem? Og kan man igen, igen vinde fine og sjove præmier i Lykkehjulet? Er der mon stadig Hønseskidning, eller er hønsene måske gået tidligt til ro denne aften?

Ja, spørgsmålene er mange. Den eneste måde at finde svar på dem alle er selvfølgelig at møde op på aftenen og deltage i løjerne - afsæt blot hele aftenen - der bliver både mad og drikke, underholdning og en masse at bruge feriepengene til - så tag bare rigeligt med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce