Annonce
Lokalavisen Lemvig

Ingen strygejern i toilettet, tak ...

Smid ikke strygejernet i toilettet.
Annonce

Bøvlingbjerg: Piktogrammer er normalt små, informative skilte, der kort og præcist fortæller, hvad man må og ikke må. Og helst på en måde, så også udlændinge forstår dem.

Men sådan er det ikke altid. Det må Ole Rasmussen, der er provst i Bøvlingbjerg, erkende, efter han i sidste måned var på ferie i Jordan. Her faldt han over et lille piktogram, der viser, det er forbudt at kaste et ...... strygejern??? .... i toilettet. Det er i hvert fald det, som enhver nordisk turist vil udlede ved at se det lille piktogram.

Men han må erkende, at vi også kan udstede mærkelige piktogrammer på hjemlige himmelstrøg, for efter hjemkomsten faldt han over endnu et lige så piktogram på Fyn. Det forbyder tilsyneladende at kaste en .... kasse???? .... i toilettet?

I et forsøg på at få en brugbar forklaring på de to piktogrammer, lagde han dem efter hjemkomsten på sin facebook-profil. Forklaringer har der været mange af. "Strygejernet" er blevet tolket som forbud mod at smide en ble eller papirflyvere i kummen, mens der er væsentligt flere forslag til piktogrammet med "kassen". Kan det være et forbud mod de store After Eight kasser, hygiejnebind eller måske altankasser?

Og mens fantasien fortsat blomstrer på Ole Rasmussens facebook-profil konstaterer han tørt selv, at forklaringen sikkert kommer til at stille sig i kø med andre af livets store mysterier så som hvor nullermændene kommer fra? Eller hvad der er i en borgmesterstang, hvis der virkelig er kanel i en kanelstang?

Måske har du som læser et godt bud? Eller måske har du selv et piktogram, du har undret dig over og måske aldrig fået en forklaring på? Så kan du jo sende den til os på redaktionen@folkebladetlemvig.dk, så vi kan undre os i fællesskab.

De store After Eight kasser hører ikke hjemme i toilettet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce