Annonce
Lokalavisen Lemvig

Inviterer til gratis koncert i Nørre Nissum

Cecilia Lindwall (i front) og Anna Einarsson sang til operaaften på Kabbel Hovedgaard sidste år. Fredag den 18. september kan de opleves i Nørre Nissum ved den første koncert i Nørre Nissum Event & Koncert. Arkivfoto: Benny Gade
Annonce

Nørre Nissum: Steen Lillelund - der står bag Rainbow Entertainment og bor i Lemvig - er klar med den første koncert i Nørre Nissum Event & Koncert.

Den finder sted fredag den 18. september i Festsalen i Nørre Nissum, der bliver fast spillested i det nye koncept. Der er tale om en gratis koncert.

- Vi vil benytte den første koncert til at fortælle lidt om, hvad der skal ske i fremtiden på dette fantastiske sted, siger Steen Lillelund, der sidste år arrangerede en koncert på Kabbel Hovedgaard i Nørlem.

Normalt vil der være plads til 400 tilhørere til koncerterne, men denne gang er der sat et loft på 150 tilhørere på grund af corona-restriktionerne. Samtidig vil alle tilhørerne blive registreret med mail, så man kan finde frem til alle i tilfælde af coronasmitte.

- Normalt vil der også være mulighed for at få noget at spise, men denne gang vil der udelukkende være mulighed for at købe drikkevarer, siger Steen Lillelund.

Der er tre sangere og to musikere på scenen ved den første koncert, hvor programmet blandt andet byder på opera, filmtemaer og salonmusik.

- Vi går efter at finde nogle sangere og musikere, som man normalt ikke hører i Danmark. Vi vil ikke lave det, som alle andre gør. Derfor er mange af vores navne også hentet i udlandet, siger Steen Lillelund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Klumme: Golden Moments

Annonce