Annonce
Lokalavisen Lemvig

- Jeg frygter for de indendørs sportsgrene

Fodboldspillerne er i fuld vigør, men formanden for Harboøre IF, Peder Hummel, er nervøs for, om vinterens nedlukning kan komme til at koste medlemmer i indendørs idrætter som gymnastik og håndbold. Privatfoto: Harboøre IF
Mens fodbolden er kommet i gang igen med stort set samme antal medlemmer frygter formanden for Harboøre IF, at de lange nedlukninger af foreningslivet kan ramme håndbold og gymnastik

Harboøre: Græsset på fodboldbanerne i Harboøre er igen kommet i brug. Holdene fra Harboøre IF og Thyborøn Fritid, der tilsammen udgør Team Tangen, har i et par uger været i gang med træningen frem mod sæsonens første kampe, der skal afvikles efter påske.

Og det glæder formanden for Harboøre IF, Peder Hummel.

- De udendørs idrætter kører næsten normalt. Vi er godt i gang med at planlægge sæsonen og skal blandt andet have styr på, hvor mange hold vi skal have med til en sommerturnering i Kerteminde, siger Peder Hummel, der også kan notere sig, at der er stor opbakning til fodbolden trods den tre måneder lange nedlukning af foreningslivet hen over vinteren.

- Det ser fornuftigt ud for fodbolden. Jeg er selv træner for et U16-drengehold, og her har vi ikke mistet spillere. Det samme hører jeg fra de andre hold, siger han.

Til gengæld er formanden mere bekymret for den indendørs idræt.

- Vi kommer ikke i gang med håndbold og gymnastik på denne side af sommerferien, og derfor bliver det tidligst til efterårssæsonen, at vi kommer i gang igen. Derfor kan jeg godt være nervøs for, om vi kommer til at miste nogle i de sportsgrene, for de kommer til at have været væk fra idrætten i det meste af et år, før vi forhåbentlig kan komme i gang igen til efteråret, siger Peder Hummel.

Han peger på, at det bliver en opgave for foreningen at få børnene og de unge tilbage til de indendørs sportsgrene, når sæsonen begynder igen i efteråret.

- Måske kommer vi til at miste nogle, men det må heller ikke blive for mange, for så vil det blive svært at stille hold til kampe. Og der er ikke for mange børn at tage af herude i forvejen, siger Peder Hummel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce