Annonce
Lokalavisen Lemvig

Jesper skal behandle fodboldspilleres skavanker

Jesper Dahl (til højre) er ny fysioterapeut for fodboldspillerne i Lemvig GF. Stadioninspektør Carsten Løgager ser frem til, at fysioterapeuten kan vejlede omkring skader hos spillerne. Foto: Jesper Lundsgaard
Annonce

Lemvig: I efteråret kommer et nyt ansigt til at have sin ugentlige gang på Lemvig Stadion.

Det er 27-årige Jesper Dahl, der er nyuddannet fysioterapeut og tilknyttet Lemvig Fysioterapi. En gang om ugen vil han være til stede på stadion for at komme med gode råd om vejledning til forskellige øvelser for at komme sig over skader blandt fodboldspillerne i Lemvig GF. Han vil også kunne rådgive spiller og trænerstab i, hvorvidt en spiller er i stand til at træne eller spille kamp.

- Det bliver en fed opgave at komme her på stadion. Det er endda min gamle klub, hvor jeg selv begyndte at spille fodbold, da jeg var dreng, og samtidig har jeg tidligere arbejdet med behandling af sportsskader, siger Jesper Dahl, der er uddannet i Holstebro og netop flyttet tilbage til Lemvig.

Annonce

Sportsskader

Fodbolden har han dog ikke helt lagt på hylden, men i dag spiller han i byens anden klub, Lidenlund Boldklub.

Den nye fysioterapeut fik i sin praktiktid indblik i arbejdet med sportsskader, da han var tilknyttet fysioterapeut-teamet i fodboldklubben Silkeborg IF, hvor han stadig er tilknyttet med en ugentlig arbejdsdag.


Jesper kommer ikke til at kunne kurere en knæskade, men han kan komme med gode råd og vejledning til øvelser, som spillerne kan lave for at forebygge skader.

Carsten Løgager, stadioninspektør


I første omgang vil Jesper Dahl være på Lemvig Stadion en gang om ugen i det meste af efterårssæsonen. Han tager over efter Anne Mette Carøe, der tidligere har stået for fysioterapien i for spillerne.

Carsten Løgager, der er stadioninspektør og kampfordeler i Lemvig GF, ser frem til muligheden for at kunne tilbyde klubbens fodboldspillere råd og behandling fra en fysioterapeut.

- Jesper kommer ikke til at kunne kurere en knæskade, men han kan komme med gode råd og vejledning til øvelser, som spillerne kan lave for at forebygge skader. Eksempelvis er der mange, der ikke ved hvordan man skal behandle en skade, hvor man har fået et slag. Det er sådanne råd, Jesper kan hjælpe spillerne med, siger Carsten Løgager.

Tilbuddet om fysioterapi bliver stillet til rådighed af Lemvig GF.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Klumme: Golden Moments

Annonce