Annonce
Lokalavisen Lemvig

Jubilerende frisør har udvidet åbningstiden

Betina Lorentsen fejrer i denne uge, at hun har haft Frøken Noa i 10 år. Pressebillede
Frøken Noa fejrer i denne uge sit 10 års jubilæum. Betina Lorentsen har udvidet åbningstiden i konsekvens af, at der nu blot er to frisørsaloner i Thyborøn
Annonce

Thyborøn: Frisørsalonen Frøken Noa i Bredgade i Thyborøn kan i denne uge fejre 10 års jubilæum, og der er sket noget af en udvikling på frisørområdet i Thyborøn i løbet af de 10 år.

- Da jeg åbnede min salon, kom vi op på syv frisørsaloner her i Thyborøn. Der er lige lukket én mere fornylig, og det betyder, at vi nu er nede på blot to frisørsaloner i Thyborøn, siger indehaveren af Frøken Noa, Betina Lorentsen.

Det har hun taget konsekvensen af. Hun har udvidet åbningstiden. Tidligere havde hun altid lukket om onsdagen. Nu er det blevet en åbningsdag på lige fod med ugens øvrige hverdage.  Der er desuden som altid åbent den første lørdag i måneden.

- Desuden åbner jeg en time tidligere hver dag, så vi nu begynder kl. 8. Jeg kan godt mærke, at vi har fået flere kunder i takt med, at der er blevet færre saloner i Thyborøn, siger Betina Lorentsen.


Jeg kan godt mærke, at vi har fået flere kunder i takt med, at der er blevet færre saloner i Thyborøn.

Betina Lorentsen, indehaver af Frøken Noa


Den øgede aktivitet betyder også, at hun kan beholde sin medarbejder, Camilla Svana Jacobsen. Hun har været ansat de seneste år og passet salonen alene, når indehaveren har været på barsel. Betina Lorentsen har tre børn, hvoraf den ældste er fire år.

- Jeg kom tilbage fra barsel mandag den 20. april, og det passede med, at vi åbnede denne dag efter corona-nedlukningen, siger Betina Lorentsen.

Annonce

Indrettet i garage

Torsdag den 9. juli er det præcis 10 år siden, at hun åbnede Frøken Noa. Salonen er opkaldt efter en niece. Salonen lå i begyndelsen på en anden adresse i Bredgade. I 2014 blev den flyttet hjem i privaten i Bredgade 21, hvor garagen blev forvandlet til en frisørsalon.

- Jeg havde egentlig tænkt, at jeg ville fejre de 10 år med en reception, men det går ikke rigtigt i forhold til corona-restriktionerne. Men selvfølgelig skal jubilæet fejres, og det gør vi torsdag og fredag i denne uge, hvor der er goodiebags og gaver til kunderne, og hvor der er mulighed for at vinde en præmie ved at dreje på lykkehjulet, siger Betina Lorentsen, der beskriver sit første, runde jubilæum som 10 gode år.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Lemvig

Nu bygger vi bro

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Stilhed og pølser

Annonce