Annonce
Lokalavisen Lemvig

Juleinspiration i gartneriet

Tommy Bomholt Gay har sammen med sin hustru, Susanne Lund, stået i spidsen for Gartneriet Lemvig siden begyndelsen af 2017. De oplever en travl tid i november og december. Foto: Allan Damgaard
Gartneriet Lemvig har åbent alle dage indtil den 23. december, og der er masser af juleinspiration at hente. I weekenden den 16.-17. november sætter Lions Club Lemvig ekstra skub i julestemningen.
Annonce

Lemvig: - Vi oplever, at kunderne her op til jul gerne vil have god tid til at handle i, og derfor fortsætter vi med at have åbent alle dage op til jul - ganske som vi har gjort de to forrige år, siger Tommy Bomholt Gay, der sammen med Susanne Lund overtog Gartneriet Lemvig den 1. januar 2017 og åbnede det et par måneder senere.

Der er åbent alle dage til og med søndag den 23. december.

I den kommende weekend - den 16.-17. november - bliver der skruet lidt ekstra op for julehyggen. Her dukker Lions Club Lemvig nemlig op, og de er klar til at servere gløgg for kunderne. Samtidig er de behjælpelige med at finde det rigtige juletræ, hvis der skulle være behov for. Desuden sælger de lodsedler til deres julelotteri, hvor overskuddet går til velgørenhed.

- Det er en tradition, at gartneriet har besøg af Lions Club, og den gode tradition har vi valgt at køre videre med, siger Tommy Bomholt Gay.

De købte gartneriet af Erik Østerby Pedersen, og han hjælper stadig med produktionen af de mange blomster, der dyrkes i drivhusene. Erik Ø. Pedersen er på nedtrapning i antallet af arbejdstimer - indehaverne overtager stadig flere af opgaverne i en branche, som var nærmest helt ukendt for dem ved overtagelsen.

- Vores juletræer sælges i samarbejde med Lemvig-Thyborøn Håndbold, og dem sælger vi rigtig godt af. Desuden har vi gran, fyrtoppe og pyntegrønt. Vi har ting til juledekorationer og sælger også vores egne juledekorationer, siger Tommy B. Gay.

Der er som altid gang i en stor produktion af julestjerner, og det er også en populær vare.

- November og december er en travl tid for os, siger Tommy B. Gay.

Efter snart tre år i spidsen for gartneriet på Ny Sønderbjerg er mange af tingene ved at være "kørt i stilling".

- Det er stadig ting, vi kan udvikle på, men vi er ved at have vores forretning dér, hvor vi gerne vil være, og vi er blevet taget godt imod af kunderne, siger Tommy B. Gay.

Der er i alt 11 medarbejdere, når de to indehavere tælles med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce