Annonce
Lokalavisen Lemvig

Julestemningen kommer til Lemvig

Julemanden er klar til igen at komme til Julemesse i Lemvig i den kommende weekend. Foto: Johan Gadegaard
Lemvig Nissum Håndbold er klar med Julemessen i den kommende weekend
Annonce

Lemvig: Der vil blive gjort meget for at øge hyggen på Julemessen i Lemvig Idræts- og Kulturcenter i år, når Lemvig-Nissum Håndbold er arrangør af de to dage den kommende weekend.

- Vi vil hænge klæde ned fra loftet og udsmykke det med julestemning. Så får vi på den måde sænket loftet, for vi jo erkende, at det kan være svært at skabe julestemning med højt til loftet og hallys i haller, der er bygget til idræt. Nu bliver det forhåbentlig meget mere hyggeligt, siger Sten Jensen fra arrangørerne.

Dermed håber han og de cirka 40 udstillere, at der kan blive rigtig julestemning, så der også denne gang kan komme på 2600-2700 gæster, der kom for to år siden - ja, der må selvfølgelig gerne komme endnu flere.

- Vi har lavet et par ændringer for at gøre Julemessen endnu mere tiltrækkende for publikum. Go haller vil blive fyldt op med aktiviteter.Tidligere havde vi også multisalen med, men vi måtte erkende, at det var svært at få gæsterne ledt hen til den. Nu indskrænker vi os til to haller, og dermed rykker vi også sammen på standene, så det bliver mere intenst, siger Sten Jensen.

Og så har arrangørerne været mere kritisk i udvalget af udstillere, hvor man har koncentreret sig om, at det er lokale forretninger og virksomheder, der skaber levende stande med aktiviteter og udstillinger.

- Det betyder for eksempel, at vi har valgt de politiske partier fra denne gang. Vi tror, at gæsterne kommer til messe for at få oplevelser, som de lokale forretninger og erhverv kan give. Vi har stadig kunnet samle 40 udstillere, og det bliver rigtig godt, er jeg sikker på, siger Sten Jensen.

Arrangørerne ser gerne stande, hvor der sker noget. Hvor der er aktiviteter, og hvor der smagsprøver, og det er lykkedes godt at sammensætte standene til det.

- Langt de fleste udstillere er lokale, men der er også et par enkelte fra Thy, som kommer med noget, vi ikke har lokalt. Jeg synes, vi har fået en meget fin opbakning fra de lokale forretninger og erhverv, som vil gøre denne her indsats for at være med. Vi har lagt Julemessen her i starten af november. Vi kan ikke komme tættere på jul, fordi forretningerne er optaget sidst i november af Black Friday, og så kommer julehandelen efterfølgende. På dette tidspunkt kan de præsentere deres nyheder, og de har tid til at være med.

Lemvig Nissum Håndbold har også holdt fast på aftalen med Lemvig Roklub, som ror i 24 timer i maskinerne. For to år siden slog klubben sin egen rekord ved at ro 413 kilometer på det døgn, og den rekord står for fald på Julemessen i år.

Der skal skabes julestemning i hallerne, så julemand med mere er en fast del af underholdningen, som er meget rettet mod børnene. I øvrigt bruges julemandens stol af firmaet Click, så der kan tages fotos til julekortene. For de mindste kommer Tante Andante, og for de lidt større og barnlige sjæle er der tryllerier ved Ole Larsen. Der vil også være oplæsning af julehistorier for børnene. Dertil kommer musikalsk indslag med B4

- Vi besøger at booste interessen for Julemessen ved at inddrage erhvervsklassen på Lemvig Gymnasium, som via de sociale medier vil forsøge at fange interessen hos de unge for at komme til messen, siger Sten Jensen.

Julemessen vil være åben lørdag fra 13-17 og søndag 10-16. Som sagt er der cirka 40 udstillere, og Sten Jensne arbejder på, at der måske kommer et par ekstra her i sidste øjeblik. Listen over udstillere kan ses i annoncen her i bladet.

Smagsprøver er altid et hit på Julemessen. Foto: Johan Gadegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce